PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ORIGINI: Artefacte vechi de peste 6.000 de ani ne arată de unde au venit „eroii civilizatori”?


pyramid-with-eye-sumerian-symbolsPyramid Eye Black LightPyramid Shining EyeKLAUS DONA: „(…) Un artefact extrem de interesant a fost găsit în acelaşi loc [Guayaquil n.r.], în Ecuador şi este aşa zisa Piramidă cu ochi. Ochiul este încrustat în piramida făcută din pietre albe si gri. Imaginea piramidei ecuadoriene arată exact ca cea inscripţionată pe banconta americană de 1 $. Dacă puneţi această piramidă în întuneric, ochiul începe să strălucească puternic şi chiar dacă seamănă cu un ochi, nu aduce cu unul uman. Aveţi un prim plan pe ochiul strălucitor şi puteţi observa încrustaţia culorilor.

One Eye DollarPyramid One Dollar BillÎn partea de jos a piramidei aveţi încrustate cu plăcuţe de aur constelaţia Orion [şi Sirius n.r.] şi un scris necunoscut. Profesorul Kurt Schildmann, care a fost preşedintele Asociaţiei de lingvistică din Germania şi cunoştea perfect 40 de limbi a tradus această scriere. El a numit-o pre-sanscrită, pentru că este mai veche decât cea mai veche scriere. Traducerea acestor 4 litere în opinia lui este: “Fiul Creatorului vine”.

pyramids_art_world_klaus_dona

Simboluri_Comparate_Placute_Tartaria Klaud Dona ArtifactsAcest tip de scris a mai fost găsit pe acelaşi tip de pietre în Columbia, Illinois (SUA), Glozel (Franţa), Malta, Ecuador, Turkmenistan, Australia şi în sudul Calabriei (Italia) cu puţin timp în urmă. Întotdeauna este piatră din ceramică sau teracotă şi acelaşi tip de scris. Asta înseamnă că acest tip de Constellations_Canis_Orion_Taurus World Map Stonescris a fost utilizat cândva la nivel global, ceea ce înseamnă ca ar fi trebuit să existe o civilizaţie veche de peste 6.000 de ani, ce folosea acest tip de scriere. Profesorul Schildmann mi-a spus că există similitudini între acest tip de scris şi cel folosit în zona Indusului şi cel din Insula Paştelui. El a spus că scrierea este mai veche decât sanscrita, de aceea a numit-o pre-sanscrită. (…)”
TRADUCERE DOCUMENTAR: PARTEA 1 / PARTEA 2

Un răspuns

  1. Pingback: TĂRTĂRIA: Primul mesaj scris din Istoria Omenirii, vechi de 7.500 de ani. Aici este închisoarea zeilor? | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s