PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TRANSELECTRICA: Cum să prăjeşti şi apoi să mănânci o companie strategică?


AnonymousManINSIDER: „Specialiştii în insolvenţe, reuniţi în gaşca lui Bucătaru şi ascunşi sub umbrela lui Vulpescu, au început ofensiva împotriva valorilor din Transelectrica, atât materiale, cât şi a resurselor umane. În fapt, aceşti iresponsabili atacă acum direct, prin acţiunile lor inconştiente sau rău intenţionate, securitatea şi siguranţa funcţionării sistemului energetic, utilizând toate cele necesare pentru distrugerea lui. De fapt, este o înlănţuire de acţiuni începute de Vulpescu la Hidroelectrica şi, iată, încercând a fi puse acum în practică de Ştefan-Doru Bucătaru, un personaj cu dublă cetăţenie, aparent fără scrupule, care nici măcar nu încearcă să-şi ascundă limbajul de mahala sub gulerul alb al cămăşii…

high_voltage_areaCum conduce Transelectrica acest majordom al lui Vulpescu şi Chiţoiu? Prin metode de intimidare a angajaţilor, începând de la sindicat şi până la cei care au pus bazele acestei companii, Bucătaru încearcă să elimine din schema de funcţionare oamenii care formează chiar nucleul ei, precum şi distrugerea normele interne pentru întocmirea cărora a fost nevoie de ani şi ani de experienţă la care au lucrat specialişti de renume în sistemul energetic naţional. Deocamdată, acţiunile lui Bucătaru sunt inexplicabil de periculoase într-un mediu “high voltage”. Oare doreşte distrugerea Transelectrica? Cam aşa pare din deciziile pe care le impune. Cine îl mai poate opri? Doar oamenii din companie care înţeleg ce se întâmplă, de vreme ce partidul care-l protejează (PNL) are cu totul alte preocupări.

Statie TranselectricaOare cum îşi imaginează Antonescu şi Chiţoiu ca s-ar sfârşi un conflict de muncă, care este pe cale de a izbucni ca urmare a managementului execrabil aplicat de Bucătaru şi consilierii săi care amestecă schemele şi organigramele ca pe o salată de boeuf? Cum pot astfel de personaje să pună prin şedinţe eticheta de “proşti” peste toţi specialiştii din Transelectrica care au creat această companie?!

Sub acest management dubios, angajaţii din Transelectrica sunt datori să menţină forţa de grup şi să apere în continuare principiile unei companii care, până ieri, era fanionul energeticii româneşti. Nişte oameni de afaceri diletanţi precum Bucătaru şi gaşca lui nu au ce căuta la butoanele sistemului energetic naţional. În final, s-ar putea să-l prăjească şi apoi să-l mănânce!”

ARHIVĂ: POLIGONUL DE ŢEPE: Transelectrica, pe punctul de a-şi pierde obiectul de activitate!

7 responses

 1. SMART-ist

  A murit Diaconu? Cel care a condus SMART-ul?

  Apreciază

  17 ianuarie 2014 la 11:50

 2. Radule, auzi mai Radule? Iti mai sustii tampeniile astea aici si azi? Ai auzit ce avea saracul om? Te-am trezit? …boule!

  Apreciază

  6 ianuarie 2014 la 22:26

 3. Dar ce decizie a primit? Si cine este semnatarul deciziei?

  Apreciază

  5 ianuarie 2014 la 19:07

 4. Exista voci care afirma ca semnatarul deciziei din septembrie a lui Ion Diaconu va fi acuzat de complicitate la ucidere din culpa! Nu a existat o asemenea decizie in istoria companiei si este explicabil ca omul a murit de inima rea!

  Apreciază

  28 decembrie 2013 la 10:46

 5. energetician nu mizerabil

  Cei care conduc tel sunt o mizerie. Asteptam sa explodeze mamaliga sa inceapa revolta. Bucatarule lumea oricum nu o sa semneze kktu care l-ai gandit cu salariile, ne vom vedea la tribunal daca-ti duci rahatu la capat.

  Apreciază

  20 noiembrie 2013 la 19:50

 6. BURSA 18.11.2013
  CONTROLUL CURŢII DE CONTURI ÎN PERIOADA 2011-2012
  Cheltuieli nejustificate de aproape 20 milioane de lei la „Transelectrica”
  http://www.bursa.ro/exclusivitate-controlul-curtii-de-conturi-in-perioada-2011-2012-cheltuieli-nejustificate-de-aproa…&s=companii_afaceri&articol=222280.html

  Apreciază

  18 noiembrie 2013 la 10:34

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s