PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

POLIGONUL DE ŢEPE: Transelectrica, pe punctul de a-şi pierde obiectul de activitate!


Transelectrica SniperINSIDER: „Odată cu numirea directoratului “profesionist”, ni s-a demonstrat încă o dată că  Transelectrica reprezintă în continuare un poligon de ţepe pentru şmecheri şi hoţi. Atât de prost au înţeles politicienii care au pus laba pe Transelectrica să organizeze aici un spaţiu de destrăbălare şi perfidie, încât această companie este, în momentul de faţă, pe punctul de a-şi pierde chiar obiectul de activitate! Ce se mai întâmplă în interior? Cele două grupări aflate la conducere prin Consiliu de Supraveghere şi Directorat sunt, de fapt, două găşti de hoţi, care anterior au lucrat în aceeaşi echipă, prin diverse firme aruncare acum în faliment sau insolvenţă. În fapt, acest masterchef Bucătaru (sperăm, pe termen scurt!) a adus cu el gaşca de consilieri-ospătari, cu care a reuşit până acum să îngroape mai multe firme pe care le-au manageriat cu mult talent şi bună-credinţă… Ştiinţa lor principală de tactică şi strategie – ducerea în faliment şi insolvenţă, cu planuri bine puse la punct!

AnonymousManLa Transelectrica dezastrul începe să capete contur după un scenariu simplu de forma – distrugem structura de funcţionare a Transelectrica – Bucătaru şi consilierii lui răstoarnă organigrame la minut după cum au ieşit la WC în ziua respectivă – bulversând tot personalul şi creând o degringoladă cu scopul scăderii încrederii în companie. În consecinţă, adevăraţii specialişti fie îşi dau demisia, fie sunt înlocuiţi peste noapte cu aceşti mercenari-consilieri specialişti în toate. Deci, atenţia la schimbările din viitorul apropiat – specialiştii din structura de baza a companiei vor fi înlăturaţi şi vor fi înlocuiţi cu armata de consilieri nespecialişti, iar drumul spre colaps intră în linie dreaptă! Întrebarea pe care ne-o punem cu toţii – cine şi ce are de câştigat din acest scenariu distructiv? Păi, răspunsul îl poate da doar Remus Vulpescu – ochiul lui Chiţoiu asupra Transelectrica, specialist în insolvenţe şi jocuri de culise. Nu se ştie încă dacă, la final de mandat, Vulpescu va fi numit “denunţător” sau “complice”, dar cert este că numele său va rămâne strâns legat de Ştefan-Doru Bucătaru şi armata lui de chelneri.

Romania ciuruitaMai trist este că securiştii casei în frunte cu Boangiu, cei care ar trebui să vegheze la siguranţa naţională prin bunul mers al companiei, dorm în papuci şi îşi fac socotelile în funcţie de ce le iese de la această afacere numită Transelectrica. Dragi prieteni cu ochi albaştri de la atâta supt din pix, nu pentru asta v-a şcolit SRI-ul! De fapt, nu ştim ce caută unul ca Boangiu în directorat – ca securist de modă veche locul lui era în alt post, adaptat la comportamentul şi limbajul pe care le are. Unul ca el nu trebuie să fie imaginea companiei. O altă mare gafă după Bucătaru! O companie strategică precum Transelectrica nu are voie să ajungă bătaia de joc a panglicarilor precum Bucătaru, Boangiu & Co. sprijiniţi de diverse grupări care atentează nu doar la banul public, ci şi la siguranţa naţională, prin acţiunile şi comportamentul lor. Investitorii şi partenerii din acest domeniu sunt descurajaţi până şi de atitudinea angajaţilor din companie. Nu trebuie să fii mare psiholog să citeşti ce scrie pe feţele celor care vin sau pleacă de la serviciu – scârbă şi nemulţumire! Mai poţi purta un dialog cu astfel de oameni care stau zilnic cu ştreangul de gât în funcţie de mofturile lui Bucătaru & Company?!”

ARHIVĂ: KAMIKAZE: Toată lumea ştie că treaba mare pute!

Un răspuns

 1. CANCAN: “Mana dreapta” a ministrului Finantelor si-a negociat libertatea cu DNA! Cum a fost racolat denuntatorul mitei de 1,4 milioane E

  Asadar, va dezvaluim, in premiera, dedesubturile unei afaceri judiciare care ridica numeroase semne de intrebare. Sursele noastre arata ca Remus Vulpescu, directorul de cabinet al demnitarului Daniel Chitoiu, ar fi fost “strans cu usa” ca sa dea in vileag asa-zisele fapte de coruptie anchetate acum de DNA.

  Vulpescu a acceptat sa poarte tehnica de interceptare asupra lui si sa-i inregistreze pe arestatii Ioan Mihaila si Eugen Bradean, intrucat procurorii l-au amenintat ca-l vor trimite in judecata intr-un alt dosar.

  Conform surselor noastre, “trocul” dintre DNA si Vulpescu privea implicarea acestuia din urma in scandalul “De minimis” legat de finantarea nerambursabila cu 100.000 de euro acordata intreprinderilor mici si mijlociii. Vulpescu s-ar fi ocupat de acest program, iar mai multi afaceristi l-ar fi denuntat la DNA ca le-ar fi cerut “atentii” ca sa le prioritizeze proiectele depuse.

  Sursele noastre sustin acum ca, pus in fata acestor acuzatii, Vulpescu ar fi fost de acord sa-i denunte pe Mihaila (consilier al ministrului PSD al Energiei, Constantin Nita) si pe Bradean (directorul de trading al Hidroelectrica). In schimb, “mana dreapta” a lui Chitoiu ar fi primit garantii din partea anchetatorilor ca va fi scos basma curata.

  Intregul scandal care se invarte zilele acestea in jurul marturiilor lui Vulpescu scoate la iveala si alte legaturi periculoase. Pe de o parte, firesc ar fi fost ca denuntatorul sa fie suspendat din functia de director al ministrului Finantelor, insa Chitoiu il mentine in mod suspect in scaun.

  http://www.cancan.ro/actualitate/mana-dreapta-a-ministrului-finantelor-si-a-negociat-libertatea-cu-dna-cum-a-fost-racolat-denuntatorul-mitei-de-1-4-milioane-e.html

  Apreciază

  28 octombrie 2013 la 19:48

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s