PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BEŢE-N ROATE: Program de lăuze pentru adopţia câinilor. Câţi fug de la serviciu să salveze un maidanez?


Adoptie caini Program AdoptieINSIDER: „Am şi eu o întrebare în legătură cu mult hulita sau aplaudata (după caz!) lege privind eutanasierea maidanezilor după 14 zile de stat în adăpost şi nedoriţi de nimeni să fie luaţi spre adopţie. Programul de adopţii afişat pe toate drumurile este luni până vineri, între 10.00 şi 15.00, iar întrebarea mea este dacă cele 14 zile sunt lucrătoare sau calendaristice? Cine îşi poate permite să plece de la serviciu în mijlocul programului să meargă să adopte un amărât de căţel, salvându-i astfel viaţa?! Programul nu este corect!”

2 responses

 1. Da da asa este , asta este un impediment major pentru adoptia maidanezilor !! Ba terminati aberatiile astea ca nimeni nu vrea sa ea maidanezii acasa .

  Apreciază

  15 mai 2015 la 02:42

 2. Observatie foarte pertinenta!
  Nu ma refer doar la adoptiile de caini, ci la programul institutiilor publice, program ce este foarte neprietenos cu cei ce se duc la servici.
  Se pare ca administratia locala nu tine cont de „amarastenii” ce sunt nevoiti sa mearga in fiecare zi la servici, targetul lor este compus din rentieri sau oamni de afaceri, pentru care un progam de la zece la trei dupmasa nu reprezinta un impediment …

  Apreciază

  14 octombrie 2013 la 11:20

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s