PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

HAZNA: Nu trageţi apa la WC peste Transelectrica! Cine pune faianţă la vârful companiei?


AVERTISMENT RAHATINSIDER: „În urmă cu o săptămână, maeştrii păpuşari Chiţoiu şi Vulpescu au adus un nou “bucătar” la conducerea Transelectrica. Abia instalat, noul director general a început deja să mestece în măruntaiele companiei, aruncând pe jar toţi angajaţii. Noua schimbare la vârful companiei vine pe fondul încetării Contractului Colectiv de Muncă (CCM) şi renunţării lui Ovidiu Artopolescu la conducerea Consiliului de Supraveghere. În aceste condiţii, liberalii au scos din joben alţi “specialişti” – doi foşti directori de la Sanex Cluj, care comercializează faianţă şi gresie asortate la WC-uri! Astfel, nume predestinate precum Teau şi Bucătaru, au ajuns peste noapte la butoanele Sistemului Energetic Naţional – primul, preşedinte al Consiliului de Supraveghere, iar al doilea, Director General Executiv la Transelectrica.

TranselectricaDupă ce lucrurile păreau că reintră în normal prin concedierea de piţipoance şi PDL-işti, se pare că Ştefan Bucătaru, teleghidat de Chiţoiu şi Vulpescu, continuă să sape groapa acestei companii acaparată cu multă sudoare de PNL prin Ministerul de Finanţe. Prima lor mişcare “inteligentă” a fost să arunce în WC toate înţelegerile precedente dintre sindicat şi administraţie care stăteau la baza încheierii noului CCM. Drept urmare, în perioada imediat următoare va fi declanşat un conflict de muncă care va afecta activitatea companiei pe Bursă şi care, mai rău, ar putea pune în pericol siguranţa Sistemului Energetic Naţional. Reţeta lui Bucătaru vine pe fondul unei situaţii deja încordate între statul român şi investitorii din energie, iar haznaua ar putea exploda pe pereţi! Oare viitorul preşedinte al României, Crin Antonescu, ştie că girează doi faianţari în fruntea Transelectrica?”

3 responses

 1. turandotdinmaglavit

  Cine face o bursa pariurilor cu viitorii super directori profesionisti ?

  Apreciază

  8 august 2013 la 16:26

 2. borcan

  Nu mai bine ne-ar pupa ei pe noi? Asa performanta au facut incat abia mai sunt bani de salarii in urma umplerii borcanului si nu numai de pitipoi si pitipoance portocalii. Indicii de performanta pdl-isti au coincis cu scaderea salariilor,plecarea specialistilor si o scarba generala fata de politica de personal.

  Apreciază

  5 iulie 2013 la 14:27

 3. ion

  Sa pupati toti pdl-isti in cur!! Niciodata comapania asta nu a avut indici mai buni de performanta decat in perioada pdl-ului!

  Apreciază

  4 iulie 2013 la 15:45

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s