PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

STRICT SECRET: OZN ascuns în Parcul Tineretului. Căpitanul Raxo nu porneşte nava pentru oricine!


OZN - Parcul TineretuluiINSIDER: „Pentru copiii între 6-14 ani în Parcul Tineretului din Bucureşti a aterizat (cică de vreun an!) un OZN pentru a-i învăţa pe cei mici cum stă treaba cu ecologia. „Obiectivul Green Bee este de a schimba atitudinea faţă de mediu, prin încurajarea gesturilor eco încă din copilărie. Mai exact, nava aterizată în Parcul Tineretului îi duce pe copii într-o călătorie uimitoare în spatiul cosmic”, se arată pe site-ul oficial.

IMGP4428 IMGP4431 IMGP4438 IMGP4437 IMGP4439 IMGP4434Vestea bună este faptul că intrarea este liberă, zilnic între orele 10-18. Vestea mai puţin bună este că trebuie să fie minim 6 copii pentru o „călătorie în cosmos”. IMGP4427Astăzi, pe la prânz, când l-am descoperit, înăuntru era o mămică cu 2 şi un tatic cu 3 viitori astronauţi. “Insuficient!”, se auzi vocea plictisită a Căpitanului Raxo… Din curiozitate, am băgat şi eu nasul în nava spaţială, dar mi-a cam stat inima când am trecut brusc de la 35 grade Celsius de-afară direct la cele 20 din navă. Nu cred că este prea bine pentru sănătatea echipajului! …Fiind un proiect “strict secret”, mi s-a spus că nu prea am voie să fac poze şi că trebuie să cer acordul Căpitanului Jean-Luc Picard!” DETALII

5 responses

 1. Pingback: GOOGLE MAPS: OZN-ul de lângă Timișoara – hotel, turn de apă sau sperietoare pentru invadatori? | infoINSiDER.ro

 2. maria

  Buna, am pus pozele cu fosta Parcare din Autogara Militari pe: http://www.fileshare.ro/e29814020

  Apreciază

  27 august 2013 la 23:56

 3. maria

  Sper sa realizati un articol despre fosta parcare de la Autogara Militari, zona metrou Pacii, la un an de la inchidere aceasta zona a devenit un focar de infectie, gardul este rupt, ciulinii au crescut pana la un metru, gunoaie .. plus 2 haite de maidanezi.

  Evident primaria sectorului 6 in frunte cu primarul Rares Manescu nu a luat nici o masura, sunt buni doar la incasat taxe si impozite.

  Va recomand sa faceti si un film dupa ora 23 cand haitele de la Autogara ies din perimetrul parcarii si ataca haitele din Parcul Pacii, poluarea fonica este de nedescris iar cetatenii sunt in pericol de a fi muscati de maidanezi.

  Daca nu ma insel Constitutia Romaniei garanteaza dreptul cetateanului la integritate si sanatate nu ? Atunci de ce autoritatile nu isi fac datoria ?

  Apreciază

  5 august 2013 la 15:10

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s