PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SECTOR 3: Udaţi cu super-glue, 80% dintre copacii stradali s-au uscat. Aşteptăm alte fonduri europene?


IMGP0457INSIDER 1: „Cred că între timp v-aţi dumirit cât de “ecologică” este soluţia respectivă: 80% dintre copacii de pe bd. Liviu Rebreanu, trataţi în acest mod, s-au uscat şi unii au fost deja tăiaţi acum două zile, pe 15 iulie 2013. Am văzut că procedeul se extinde în toată zona Balta Albă – pe bd. Constantin Brâncuşi, Baba Novac, aleea Barajul Rovinari – în zona Pieţei Miniş. Am şi fotografii, dar nu ştiu cui ar trebui reclamat. Până acum am ezitat să mă adresez Gărzii de Mediu, fiindcă nu am încredere în bunele lor intenţii. Un singur om nu cred că va fi luat în seamă, de aceea cred că ar trebui să ne organizăm şi să acţionăm cumva. Daca aveţi vreo idee, puteţi lua legătura cu mine.”

IMGP0459INSIDER 2: „În fiecare zi trec pe acolo în drum spre serviciu, nu am simţit mirosul de superglue, dar văd noile “amenajări”. Este evident că uscarea copacilor NU e doar rezultatul incompetenţei, nimeni nu poate fi chiar aşa de prost, ci a fost proiectatat din start! Dacă pomii se uscucă, trebuia înlocuiţi – alte şpăgi, alte comisioane! Nimeni nu are interes să fie arbori centenari, ci pomişiori ce trebuie înlocuiţi foarte frecvent. Chiar azi dimineaţă discutam cu colegul, în vreme ce treceam pe lângă parcul IOR, iar la radio supnea ca Bucureştiul este pe locul doi la poluare în UE, că distrugerea spaţiilor verzi este foarte benefică pentru Adminsitraţie, ca după aia se pot accesa fonduri europene pentru creştrea numărului de metri pătraţi de verdeaţă pe cap de locuitor al Capitalei!”

ARHIVĂ: ANTIFURT: Decoruri stradale lipite cu super-glue?! Acceptăm intoxicarea, dar să ştim şi noi!

3 responses

  1. Pingback: FRANȚA: Capela din copac sau copacul din Capela? | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: OXIGEN DIN PIATRĂ SEACĂ: „Gălăţenilor, pe cine aveţi la primărie aşa de idiot?” | infoINSiDER.ro

  3. ioan

    Dar daca fondurile europene de care faceti vorbire s-ar da acelorasi „beneficiari” direct,dar nu ca spaga pentru copacii nou plantati ci ca „bonus”pentru copacii plantati anul trecut si inca verzi anul acesta? Ceva gen lalele in sensuri giratorii…..

    Apreciază

    20 iulie 2013 la 12:31

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s