PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

RECLAMAŢIE: La Hanu’ Berarilor, toţi angajaţii culeg câte o felie din munca ospătarului!


AnonymousManINSIDER: “Am de făcut şi eu o reclamaţie referitor la managementul de acolo şi sistemul pe care îl au referitor la angajaţi, şi mai toţi patronii sunt la fel. Un ospatar acolo are un salariu foarte, foarte mic şi munceşte foarte, foarte mult. Şi cum ştim cu toţii că ospătarul trăieşte din şpagă, scumpii patroni s-au gândit că ar trebui să ia din şpaga ospătarului şi să le dea şi celorlalţi din alte departamente (bucătarie, bar etc.). Dar după cum am înţeles, se ia 60% din şpaga ospătarului ca să se dea şi celor care deja au salarii mai mari decât ale ospătarului. Şefi de sală şi manageri, toţi culeg câte o felie din munca ospătarului, ceea ce nu mi se pare corect.”

ARHIVĂ: BERĂRIE: La “Hanu’ Berarilor” îţi faci rezervare ca să stai la coadă. Până la mâncare, ţi se lungesc urechile!

3 responses

  1. virginie brunel

    Kicked out from the restaurant after 2h !!!!!

    HANUL BERARILOR – Casa Lupescu, Bd Ferdinand Bucharest Romania

    Today 5th October 2013, we made reservation for 5 persons, one of my friends celebrating his anniversary. We arrived at 14,30 h, the food arrived at 16.00 h and after 2 hours the head of hall invited us to left the restaurant because at 18,30 they have other reservation !!!!!!
    We did not even finished the desserts.. Never ever happened something like that in any country …Very poor service, very poor meals, bad chef and very bad restaurant !!! Not recommend!

    Apreciază

    5 octombrie 2013 la 20:05

  2. ioan

    Nu sunt de acord cu „spaga” dar evident da achit nota cu circa 3-5% mai mult daca ospatarul a fost amabil si daca mancarea a fost bine facuta. si la timp si daca a fost curat in local si daca aranjamentul era OK, si daca muzica nu ma deranja,si daca,si daca…Prietene, lucrezi in echipa, oricat de bun ospatr ai fi, daca bucatarul gaeste mizerabil iti iei adio nu de la „spaga”, iti iei adio de la clienti si apoi de la locul de munca!…si apoi,nu-mi spune mie ca nu furi la nota de plata si mai nou asta o faci in complicitate cu bucatarul si cu toti din jurul vostru….In „spaga ” intra si bonurile fiscale din nota de plata pe care clientii uita sa le ia cu ei si pe care voi le mai „prelucrati”….bucatarul fura la gramaj si pentru tine si pentru seful tau si pentru ceilalti din echipa….

    Apreciază

    24 iunie 2013 la 11:13

  3. RECLAMAŢIE: La Hanu’ Berarilor, toţi angajaţii culeg câte o felie din munca ospătarului!
    http://elenatomaxxl.blogspot.ro/

    Apreciază

    23 iunie 2013 la 08:13

Lasă un răspuns la Elena Toma Anulează răspunsul

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s