PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BERĂRIE: La „Hanu’ Berarilor” îţi faci rezervare ca să stai la coadă. Până la mâncare, ţi se lungesc urechile!


INSIDER: „Aseara am facut rezervare telefonica la Hanu’ Berarilor Interbelic, in fosta “Casa Bucur”, de pe str. Poenaru Bordea nr.2 (in Piata Natiunilor Unite).

Pe terasa nu mai aveau locuri, dar am fost asigurati ca stam putin inauntru si prima masa care se elibereaza e a noastra. Spre deosebire de alte restaurante care-ti promit acest lucru, aici teoreticu’ cu practicu’ nu prea se intersecteaza… Am luat un metru de bere si am tot asteptat inainte sa comandam mancarea, am zis sa avem putintica rabdare sa ne mutam pe terasa. Inauntru muzica populara data la maxim de nu te intelegeai om cu persoana. Nici chelnerul nu era adaptat zgomotului intrucat fiecare comanda o strigam de cel putin 2 ori. Si chiar o “apa minerala mai putin rece” s-a concretizat in “apa minerala foarte rece” (“asa am inteles!”)

Dupa o ora si ceva am purces pe cont propriu sa vedem cum sta treaba cu mutarea promisa intrucat chelnerul nostru de la masa avea in subordine o masa de interior si mutatu’ la o masa afara in “arondismentul” unui alt coleg nu era treaba lui. Afara noii veniti formau o coada semiordonata pana-n strada si asteptau rabdatori sa se elibereze vreo masa. Abia atunci ne-am prins cum sta cu mutatul: faci rezervare inauntru si te vei muta afara daca mesenii vor sta pe rand la coada de la intrare sau se sacrifica unul prin tragere la sorti… Pacat ca nu mai tine faza cu sacosa pusa jos la coada sa-ti tina randul…”

4 responses

  1. La numai 55 de ani, un român se zbate la limita dintre viaţă şi moarte. El şi-a pierdut total capacitatea de muncă din cauza numeroaselor afecţiuni grave de care suferă. Drept urmare, banii pentru tratamente sunt din ce în ce mai puţini, iar omul este condamnat la moarte. Citeşte în continuare povestea cutremurătoare a lui Mihai Feraru, aşa cum ne-a relatat-o chiar el într-un mail trimis pe adresa redacţiei. „Ma numesc Mihai Feraru de 55 ani, sunt foarte bolnav din 1994, primul infarct l-am suferit in 1994 eram la serviciu, al doilea infarct l-am suferit in1998, dupa primul infarct am suferit primul accident vascular din trunchiul cerebral, dupa care am ramas cu o paralizie pe partea dreapta asta s-a intamplat in 1995, al doilea accident vascular cerebral l-am suferit in anul 2000, in 2004 am fost diagnosticat cu DIABET ZAHARAT, De atunci si in prezent fac injectii cu insulina de patru ori pe zi, acuma de 2 ani am fost descoperit cu POLIARTRITA REUMATOIDA, am ajuns sa pot merge cam 30-40 m dupa care trebue sa fac o pauza, eu nu pot efectua nici un fel de activitate, capacitatea de munca este pierduta in totalitate, numai bunul Dumnezeu stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, mai ales ca duc lipsa de mancare si medicamente, de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oamenii credinciosi care-l iubeste pe Dumnezeu, sa ma ajute si pe mine din putinul lor, iar Dumnezeu si Maica domnului sa le rasplateasca darul inzecit, si cu multa sanatate. Pentru asta eu am un cont deschis la banca; RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93RZBR0000060001059026 IN LEI .si-n euro nr RO72rzbr0000060004438690.pe nume mihai feraru cod zwift: RZBRROBU”.. eu am ca martor pe DUMNEZEU, ptr ca numai el stie si vede totul, si tot Dumnezeu ne va judeca pe fiecare ptr faptele noastre, Iertati-ma. Adresa mea postala este: Mihai Feraru oficiul postal nr 1 vaslui, casuta postala 95, localitatea vaslui jud vaslui Romania, tel 0040761887298

    Apreciază

    15 iulie 2013 la 12:26

  2. bobo

    Am de facut si eu o reclamatie referitor la menagementul de acolo si sistemul pe care il au referitor la angajati , si mai toti patronii sunt la fel .
    Un ospatar acolo are un salariu f f mic si munceste f f mult si cum stim cu totii ca Ospatarul traieste din spaga scumpii Patroni sau gandit ca ar trebui sa ia din spaga Ospatarului si sa la dea si la ceilalti din alte departamente ( bucatarie , bar , etc ) dar dupa cum am inteles se ia 60 % din spaga Ospatarului ca sa se dea si la ceilalti care deja au salarii mai mari decat ale Ospatarului si Sefi de sala si Manageri toti culeg cate o felie din munca Ospatarului , cea ce franc nu mi se pare corect.

    Apreciază

    23 iunie 2013 la 01:15

    • Valcan George

      aici iti dau dreptate cu salariu ca este de cacat dar la spaga raman cu 60 din 100% cea ce nu este corec dar daca ar face salarile mai mari la restul din restaurant ar fi ok salari este minim pe eco si nu maresc de loc si Acela este la 8ore dar de fapt este 16ore sau mai mult asa lasam menegeri sa castige ei mai bine si sefi peste sefi si noi sa lom ce este din coada ori cum este naspa in bransa asta din city grill ca companieeste mafie mare dar asta este trecem si peste asta asta este ROMANIA PACATA DE IA CA TARA FRUMOASA O SEARA PLACUTA IN CONTINOARE

      Apreciază

      6 mai 2014 la 00:21

  3. Ionutz

    Ghinion frate; eu am fost de multe ori la ei, poate de 10 ori… o singură dată s-a întâmplat ceva de genul ăsta şi am plecat în 5′. Oricum, berea nefiltrată de la ei merită aşteptarea! 😉

    Apreciază

    23 iulie 2012 la 12:38

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s