RECLAMAŢIE: La Hanu’ Berarilor, toţi angajaţii culeg câte o felie din munca ospătarului!
INSIDER: “Am de făcut şi eu o reclamaţie referitor la managementul de acolo şi sistemul pe care îl au referitor la angajaţi, şi mai toţi patronii sunt la fel. Un ospatar acolo are un salariu foarte, foarte mic şi munceşte foarte, foarte mult. Şi cum ştim cu toţii că ospătarul trăieşte din şpagă, scumpii patroni s-au gândit că ar trebui să ia din şpaga ospătarului şi să le dea şi celorlalţi din alte departamente (bucătarie, bar etc.). Dar după cum am înţeles, se ia 60% din şpaga ospătarului ca să se dea şi celor care deja au salarii mai mari decât ale ospătarului. Şefi de sală şi manageri, toţi culeg câte o felie din munca ospătarului, ceea ce nu mi se pare corect.”












Kicked out from the restaurant after 2h !!!!!
HANUL BERARILOR – Casa Lupescu, Bd Ferdinand Bucharest Romania
Today 5th October 2013, we made reservation for 5 persons, one of my friends celebrating his anniversary. We arrived at 14,30 h, the food arrived at 16.00 h and after 2 hours the head of hall invited us to left the restaurant because at 18,30 they have other reservation !!!!!!
We did not even finished the desserts.. Never ever happened something like that in any country …Very poor service, very poor meals, bad chef and very bad restaurant !!! Not recommend!
ApreciazăApreciază
5 octombrie 2013 la 20:05
Nu sunt de acord cu „spaga” dar evident da achit nota cu circa 3-5% mai mult daca ospatarul a fost amabil si daca mancarea a fost bine facuta. si la timp si daca a fost curat in local si daca aranjamentul era OK, si daca muzica nu ma deranja,si daca,si daca…Prietene, lucrezi in echipa, oricat de bun ospatr ai fi, daca bucatarul gaeste mizerabil iti iei adio nu de la „spaga”, iti iei adio de la clienti si apoi de la locul de munca!…si apoi,nu-mi spune mie ca nu furi la nota de plata si mai nou asta o faci in complicitate cu bucatarul si cu toti din jurul vostru….In „spaga ” intra si bonurile fiscale din nota de plata pe care clientii uita sa le ia cu ei si pe care voi le mai „prelucrati”….bucatarul fura la gramaj si pentru tine si pentru seful tau si pentru ceilalti din echipa….
ApreciazăApreciază
24 iunie 2013 la 11:13
RECLAMAŢIE: La Hanu’ Berarilor, toţi angajaţii culeg câte o felie din munca ospătarului!
http://elenatomaxxl.blogspot.ro/
ApreciazăApreciază
23 iunie 2013 la 08:13