PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SĂRBĂTOARE: De Saint Patrick’s Day, românii şi irlandezii s-au duelat în tradiţii!


 Cimitirul Vesel LogoIrish Dance Cimpoi CreepySaint Patrick in Romania IMGP1862 Felicia Filip si Oliver Grogan  in BucurestiIMGP1881 IMGP1907 IMGP1891INSIDER: „Ca în fiecare an, pe 17 martie, românii şi irlandezii s-au duelat în tradiţii în centrul Capitalei. Excelenţa Sa Oliver Grogan, ambasadorul Irlandei la Bucureşti, un viceprimar de-al lui Oprescu (după cum s-a prezentat cuiva la un moment dat!) și Felicia Filip au deschis, ieri, parada carelor alegorice de Saint Patrick’s Day din București.

IMGP1871 St. Patrick's Day IMGP1882 IMGP1893 IMGP1922 IMGP1904 IMGP1897 IMGP1928Se pare că la București a fost organizată cea mai mare paradă din afara Irlandei şi a fost formată din 10 care alegorice decorate în culorile Irlandei însoţite de muzicieni, toboşari, cimpoieri şi dansatori. A început în Piața George Enescu, a continuat pe Calea Victoriei și a sfârșit pe Str. Lipscani în fața BNR, unde a fost montată o scenă, sau mai exact în pub-urile din Centrul Vechi. În rest ca la Dublin – frig rău!” DETALII

ARHIVĂ: SĂRBĂTOARE: Irlandezii au invadat Centrul Istoric. Muzică şi bere neagră de St. Patrick’s Day!

Un răspuns

  1. O tradiţie care ne uneşte prin prietenie cu irlandezii, face ca miile de kilometri care ne despart să dispară şi să fim aproape unii de alţii prin cţtec, joc şi port, prilej de-a vă aduce mulţumiri dragi reporteri ai minunatei reviste „INFOinsirer.ro”
    Multă sănătate şi ani mulţi sărbătoriţilor cu ocazia Saint Patrick’s Day.
    Marin voican-Ghioroiu

    Apreciază

    18 martie 2013 la 07:13

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s