PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

RECORD: Mucenicul gigant a rămas fără muşterii. Corporatiştii şi baştanii din Pipera nu gustă tradiţiile!


IMGP1571 IMGP1601Cel mai mare mucenic moldovenesc din ţară şi din lume, cu o lungime de trei metri, a fost pregătit sâmbătă, în Piaţa Pipera din Voluntari, judeţul Ilfov, de o cofetărie din Botoşani în cadrul Târgului Mucenicilor (8-10 martie) cu ocazia sărbătorii Sfinţilor 40 de Mucenici (9 martie). 

IMGP1568 IMGP1561 IMGP1562 IMGP1578 IMGP1581 IMGP1584 IMGP1588 IMGP1586 IMGP1555 Locaţia aleasă nu cred ca a fost prea inspirată deoarece nu prea au fost muşterii dornici să guste din mucenicul record. Dacă nu ştiţi, în Pipera muncesc corporatiştii cu salarii babane şi locuiesc baştanii care nu au mai găsit loc de casă în Primăverii. Dar nici unii, nici alţii nu par a fi “publicul ţintă” al gustărilor tradiţionale. Noroc cu fotografii şi cameramanii care s-au călcat pe bombeuri pentru a prinde cel mai artistic cadru cu Mucenicul gigant.

IMGP1583IMGP1575IMGP1598În rest, la târg au fost pregătiţi mucenici moldoveneşti cu nucă şi miere, de dimensiuni normale (6 lei) sau uriaşi, mucenici munteneşti din cei „cu zeamă”, cât şi toate cele necesare pentru a fi preparaţi acasă, după reţete proprii. Pentru tradiţionalele „40 de pahare” producătorii prezenţi ar fi vrut să-si întâmpine oaspeţii cu ţuică, palincă sau vin şi „covrigigi” de Buzău.”

2 responses

  1. Pingback: 44 DE PAHARE: “Nici mucenicul nu mai e ce a fost!” | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: MIOVENI: Lingura record își așteaptă admiratorii. NON-STOP! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s