PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MORGANA: Ce există dincolo de pasiunea pentru maşini scumpe? …Barca pe valuri pluteşte uşor!


IMGP1636 IMGP1665Între 6-10 martie, la Romaero, s-a organizat Salon Nautic Internaţional Bucuresti – ediţia V-a. Intrare: 15 lei. Competiția crescută între producători sau criza economică de la nivel mondial a scăzut dramatic prețurile exponatelor. Dacă anul trecut cel mai scump exponat era de aproximativ 150.000 de euro, anul acesta, vedeta expoziției – Monterey 264 FSX – care a putut fi admirată în mijlocul salonului, a fost de aproximativ 75.000 de euro. (SURSA)

Salonul nautic international IMGP1615 IMGP1616IMGP1622 IMGP1627 Noduri marinarestiIMGP1668 IMGP1648 IMGP1658 IMGP1619La Salonul Nautic Bucuresti 2013 au putut fi admirate si cuparărate (cu reduceri de până la 30%) caiace, canoe, skijet-uri, ambarcațiuni gonflabile, ambarcațiuni de pescuit, veliere, dar și accesorii precum sisteme de navigație, îmbrăcăminte de navigație, încălțăminte de navigație, vacanțe de croaziere și oferte la cursuri de navigație de la Academia Navală Română.

IMGP1631 IMGP1630 IMGP1643 IMGP1650 IMGP1664 IMGP1674La standul PATZAIKIN, primul brand de fashion, design și eco-tehnologii care produce Canotca (o barcă de origine românescă pentru iubitorii de rowing din toată lumea), era prezentată de marele canoist Ivan Patzaikin. Aici puteaţi vedea o colecție de calești la care s-au înhămat rame și pagaie pentru plimbări ca-n povești pe valurile Dunării: Canotcile Rowmania, Patzaikin Gold, Patzaikin Light (moto electric 1 CP), cataramanul Patzaikin Adventure, canotca 10+1 şi lotca turistică. DETALII

2 responses

  1. Pingback: MUZEUL MARINEI ROMÂNE: Vânt la pupă pe uscat, că pe mare doar bate vântul! | infoINSiDER.ro

  2. Teo

    Oare cât de complicat ar fi ca pe Dâmbovița noastră cea de toate zilele să putem folosi astfel de echipamente… Oare toţi inginerii din ţara asta au devenit agenţi de distribuţie şi imobiliari?! Măcar un troson să se amenajeze şi să poţi închiria o barca, un caiac, o şalupă sau să beneficiezi de o excursie cu vaporaşul… Sună a SF din păcate şi trebuie să mai treacă raţe pe baltă 😦

    Râul Dâmbovița străbate Bucureștiul pe o distanță de aproximativ 22 km (!) parcurgând orașul de la nord-vest la sud-est.

    Apreciază

    11 martie 2013 la 14:14

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s