PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BAN PE BAN: Bugetarul de azi, milionarul de mâine. Cine din Transelectrica s-a încurcat în declaraţii?


INSIDER: „Dacă vă uitaţi cu atenţie, d-l Ştefan Cătălin Marian [n.r. Director Adjunct la Direcţia Comercială din Transelectrica] are în DEPOZITE o suma de circa 530.000 Euro… Mmm! La un calcul aparent banal şi o dobândă medie de circa 3,4% pe an (la EURO), rezultă un venit net 18.000 EURO/an, venit care nu bate cu cifra de la pct. 4.2 (pag.6) – unde se menţionează “Depozite bancare” – “DOBÂNZI” – 216.000 lei. Asta pentru că 216.000 / 4.5331 = echivalentul a circa 47.650 EURO. Calcul făcut la cursul de schimb de astăzi de la BNR. Se naşte simpla întrebarea: Dar unde diferenţa?… Logic, nu? Răspunsul este simplu – asta înseamnă că soţia are alte depozite personale la EXIMBANK sau alte banci, care în final conduce la faptul că în total, familia cumulează în TOTAL circa: 500.000 X 3 = 1.500.000 EURO?… Dar oare, nu trebuia declarată întrega suma?… După câte mai ştiu eu, şi EXIMBANK este o firmă de stat, deci se pot afla şi salariile de acolo. Frumos, nu-i aşa?… „Viitor de aur ţara noastră are, ce păcat că totuşi totu-i de vânzare”.” SĂPAŢI DUPĂ DECLARAŢIA DE AVERE!

RECOMANDĂM: GOGANCEA TATĂL FORFETARULUI

NOTA REDACŢIEI: Numele lui Ştefan Cătălin Marian a apărut astăzi în cotidianul Bursa ca fiind unul dintre cei doi candidaţi vehiculaţi pentru înlocuirea lui Marius Mateescu în funcţia de director general al Transelectrica. În plus faţă de cele de mai sus, mai merită amintite următoarele: Potrivit declaraţiilor de avere ascunse la vedere pe internet, în perioada 2009-2010, acest personaj a fost Consilier Personal al ministrului Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, dar şi angajat în paralel la ROMPETROL GAS Bucureşti. Şi mai interesant este faptul că în acea perioadă, după cum reiese din capitolele „Active financiare”, nu avea niciun leu pus deoparte… Un an mai târziu, în declaraţia de avere din 2011 expusă mai sus, apare brusc cu depozite în valoare totală de circa 530.000 euro, plus 10.000 mp la Năvodari, plus un teren şi o vilă de 220 mp în Voluntari!

2 responses

 1. altus ego

  Bataie de joc putin spus ! USL continua „sa conduca” cu mijloacele PDL. Toata pleiada aceasta de marionete plantata intr-o Companie strategica a statului care contribuie la subminarea economiei nationale fura zi de zi din banii publici fara nici o jena. Ne intrebam ce fac autoritatile statului ? Ministrul cu tot ministerul sunt complici, CSAT-ul se ocupa de alte prostii, DNA cauta stampilele votantilor, etc. Oare de ce platim din bani publici acesti nemernici care in plus ne mai si rad in nas ?

  Apreciază

  30 septembrie 2012 la 10:08

  • primul

   Problema e simpla: sistemul este astfel conceput incat numai ei vor fi la guvernare( adica copiii copiilor lor ) perpetaurea guvernarii . Nu vor da posibilitatea altora si vor oferi tottimpul aceleasi solutii rosii sau portacalii, dar numai ei. Restul daca nu increcam sa mai citim, sa uzam de singurul drept, dreptul de a vota, astfel poti sa incerci sa mai schimbi cate ceva. Restul, in general se vor gasi tot timpul persoane care sa promoveze interese obscure ale unui grup sau indivizi.Legile de cine sunt facute? cINE TREBUIE SA LE RESPECTE?

   Apreciază

   30 septembrie 2012 la 18:46

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s