PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PENIBILI: La concertul lui Leonard Cohen, organizare de cacao cu miros de cârnaţi, stinsă cu multă bere!


INSIDER: “Leonard Cohen a fost cu mult peste aşteptări, dar organizarea a fost de toată jena. În primul rând, concertul a început la ora 20.00, deşi pe biletul meu scria 20.30! Aşa că am pierdut exact melodia pentru care venisem în mod special. La 20.05 mă apropiam de Piaţa Constituţiei şi auzeam ecoul de la „Dance me to the end of love”, de începuse să-mi gâlgâie sângele… Cea care mi-a scanat biletul a spus că nu e treaba ei ce scrie pe bilet şi că spectacolul a început cu 30 de minute mai devreme. La faţa locului am aflat că au fost emise şi altfel de bilete pe care scria că show-ul începe la ora 20.00.

Mai mult, una dintre boxele din sectorul B stânga s-a defectat, iar eforturile de a o repara au fost inutile. Cât despre public, circa jumătate dintre cei prezenţi veniseră mai mult să bea bere şi să mănânce hot-dog cu floricele, decât să asculte o legendă încă în viaţă. Cei de la „East European Events” şi organizatorii din Primăria Capitalei şi ArCuB au stat gratuit în primele rânduri, separaţi printr-un gard, din fericire, încă neelectrificat! Femeia de afaceri Monica Tatoiu a stat în rând cu muritorii, dar a plecat la pauză… Pe scurt, organizatorii şi o parte din public şi-au bătut joc de un concert care trebuia să ne încânte inimile şi nu să ne umple de spume! …Everybody knows – The poor stay poor, the rich get rich!”

3 responses

 1. If you want a boxer I’ll step into the ring for you :):)…sooobaddd, sooolddd, soooromenian 😦

  Apreciază

  24 septembrie 2012 la 01:48

 2. Primul meu impuls a fost sa-i scriu lui Leonard Cohen pentru a ne scuza, explicandu-i ca noi, de fapt, il iubim si il respectam si nu suntem chiar asa de proasta calitate dar, mi-am dat seama ca as minti in fata evidentei. Doresc sa fac o plangere impotriva organizatorilor si sa recuperez banii pe bilete. Nu prea stiu de unde sa incep, astept sugestii si persoane care doresc sa faca mai mult decat sa scrie cateva randuri de indignare.

  Apreciază

  23 septembrie 2012 la 18:10

 3. Din punctul meu de vedere, nici nu ar fi trebuit sa se comercializeze bere la un astfel de eveniment… de-a dreptul penibil sa vezi oameni aparent emancipati care sorbeau cu pofta din paharul cu bere pe o melodie ca „Take this walz”. Ar fi fost mai indicat sa isi invite partenerele la dans, decat sa stea pe scaune ca si cand urmareau un meci la tv…

  Apreciază

  23 septembrie 2012 la 14:04

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s