PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

GIURGIU: „Comuna Letca Nouă este sub teroare!” Negru Marian, noua căpetenie a escrocilor locali?


primar-letca-nouaINSIDER: „În comuna Letca Noua, jud. Giurgiu, noul primar ales prin fraudă şi voturi cumpărate (nici fostul nu era mai breaz!) s-a gândit cum să facă să oprească lumea să meargă la referendum, aşa că a umblat din casă în casă (unde a avut curaj, în special la bătrâni vulnerabili, tineri fără posibilităţi materiale, bolnavi cu diverse grade de handicap, sărmani) şi i-a şantajat pe oameni, ameninţându-i cu privarea de diverse drepturi şi cu ameninţări directe menite să instaureze lipsa de siguranţă a familiilor lor.

Această comună este la mâna unor escroci, în majoritatea lor foşti sau actuali şoferi, aflaţi în cârdăşie cu patronii magazinelor şi cârciumilor, cu proprietarii de utilaje agricole şi speculanţi de cereale şi fier vechi, care exploatează la negru forţa de muncă a tinerilor şi-i folosesc în furturile de fier din comună şi masă lemnoasă din pădurile învecinate. Sunt cunoscute legăturile lor cu oameni mărunţi care activează în poliţie şi chiar justiţie, care le protejează afacerile şi le muşamalizează eventualele conflicte deschise cu populaţia oprimată şi resemnată. În plin secol XXI această comună este sub teroare, dar oamenii ei o acceptă pentru că nu sunt protejaţi de nimeni şi nici nu au pregătirea necesară să se apere.” (Sursa foto)

carapanceanuINSIDER 2: “Cine îl cunoaşte pe Negru Marin, noul primar, ştie că tot ce a scris pe sait sunt numai minciuni şi voi explica la ce mă refer… Pentru început voi face o descriere: Negru Marin, în 1994 a obţinut permisul de şofer la Industrial 8 Bucureşti, având doar 10 clase, după aceea stând la volanul autobuzului a învăţat din mers [adică a dat bani şi a terminat 12 clase]. După ce a mai strâns ceva bani să-şi poată plăti şi Facultatea de Drept, secţia juridic, pentru că avea nevoie de această facultate să se poată apăra în următoarele procese: decopertări de pamânt cu garda de mediu, deţinere de arme fără autorizaţie, accident mortal cu victimă un copil. Acest pimar nu este decât o marionetă cu facultate condusă de un grup de penali în frunte cu Constantin Cărăpănceanu, fiind cel de la butoanele primăriei, acest lucru îl veţi afla atunci când locuitorii din Letca Noua, cât şi cei din Letca Veche vor ramâne fără terenurile de pamânt de la graniţa cu Ghimpaţi. …Având ca mentor pe Constantin Cărăpănceanu, acest penal care prin diferite metode a deposedat pe toţi oamenii vârstnici din Ghimpaţi de pământurile pe care le aveu foarte bine poziţionate şi trecându-le pe numele finului său, astfel făcându-l pe acesta cel mai bogat om din Ghimpaţi.”

INFORMAŢIA DE GIURGIU: Cum se ţine finul primarului Cărăpănceanu, zis şi Şmenu, de măgării

9 responses

 1. alex luca

  vrem ca toate spusele sa fie scrise NEGRU PE ALB

  Apreciază

  28 aprilie 2016 la 18:09

 2. Ion marian

  Tu analfabetule de fost primar ce ai facut pt comuna?le dadeai cu sutul in fund la angajati….acum cu marinica avem asfalt,usa deschisa la primarie

  Apreciază

  8 decembrie 2015 la 18:06

 3. Sa intelegem ca acesta nu are culoarea USL-ului cum are tot judetul Giurgiu?

  Apreciază

  14 august 2012 la 14:42

  • Kapsa

   Culoarea politica nu intereseza pe nimeni. Mereu, cand se vorbeste despre oameni, se incearca o incadrare de o parte sau alta a spectrului politic. Omul este om, indiferent de ideile lui politice, iar jigodia este jigodie asemenea. La tara conteaza mai putin cine sustine politic omul sau jigodia, mai ales cand candideaza pentru o functie administrativa. De fapt jigodiile sunt oportuniste si sar frecvent dintr-un partid in altul. In cazul prezentat a inceput lucrarea. In comuna aia trebuie sa se faca ordine. Oricum nu e singura. Sunt destule cu probleme asemanatoare. Cautam si alte cazuri cu „baietii destepti” de la tara.

   Apreciază

   14 august 2012 la 21:00

  • Anonim

   cine il cunoaste pe negru marin noul primar stie ca tot ce a scris pe sait sint numai minciuni si ca sa ma esplic voi esplica la ce ma refer.. pentru inceput voi face o descriere; negru marin; -in 1994 a optinut permisu de sofer la industrial 8 bucuresti avind decit 10 clase dupa acea stind la volanu autobuzului a invatat din mers [adica a dat bani si a terminat 12 clase ]dupa ce a mai strins ceva bani sasi poata plati si facultatea de drept secti juridic pentru ca avea nevoie de aceasta facultate sa se poata apara in urmatoarele procese ; decopertari de pamint cu garda de mediu ;detinere de arme fara autorizatie ;accident mortal victima un copil; acest pimar nu este decit o marioneta cu facultate condusa de un grup de[ penali] in frunte cu constantin carapanceanu fiind cel de la butoanele primariei acest lucru il veti afla atunci cind locuitori din letca noua -cit si cei din letca veche vor ramine fara terenurile de pamint de la granita cu ghimpati ;continoarea in zilele urmatoare’.

   Apreciază

   4 februarie 2013 la 18:52

   • Anonim

    Avind ca mentor pe Constantin Carapanceanu acest penal care prin diferite metode a deposedat pe toti oameni virsnici din Ghimpati de paminturile pe care le aveu foarte bine pozitionate si trecindule pe numele finului sau facundul asfel facundul pe acesta cel mai bogat om din Ghimpati.

    Apreciază

    7 februarie 2013 la 10:49

   • flore cu ion

    Ce invidioși sunteți voi
    Penali sunteți voi astia care scrieți

    Apreciază

    24 mai 2015 la 13:41

   • flore cu ion

    Oamenii mai rar ca ei.In primul mandat al dl primar Negru Marian se vede ceva…apa asfalt…dar ordinara de maria Gheorghe ce a făcut. ..O tăvălească pe bețivan de secretara…rușine pt el…jos pălăria Marian Negru

    Apreciază

    24 mai 2015 la 13:45

 4. hai mai oameni buni, oare chiar asa sa fie?!… si-apoi chiar toti din comuna sa fie atata de prosti incat sa nu anunte macar DNA-ul sau DIICOT-ul?… daca toti atat de tampiti in comuna aceea, atunci hai sa ii ajutam, ca bietii oameni probabil ca nici nu au avut ocazia si prilejul sa invete ceva pe la scoala, daca au fost mai mult cu munca campului. Scrieti fratilor o plangere catre DIICOT si DNA; LA PARCHET; nu se poate sa fie toti mana in mana, caci undeva trebuie sa fie rupta legatura lor, ddar nu stiu omaneii… Faceti fratilor plangeri la Avocatul Poporului, la GUvern, la Presedintie, nu va lasati chiar asa mototoliti de niste borfashi!!!! sau scrieti pe http://www.dreptonlien.ro acolo de asemenea va mai putem sfatui

  Apreciază

  9 august 2012 la 13:28

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s