PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MADRID: Unde bei o votcă în costum de eschimos?


INSIDER: „Odată cu achiziţionarea biletului de călătorie cu autobuzul turistic din Madrid (Madrid City Tour) primeşti, pe lângă harta oraşului şi căştile de rigoare, şi un carneţel ce conţine cupoane de reducere pentru diferite atracţii turistice madrilene: muzee, baruri, spectacole, expoziţii. La capitolul baruri, de departe cel mai spectaculos şi de neratat mi s-a părut Ice Bar – situat în buricul Madridului pe Calle Conde de Romanones Nr.3 (staţia de metrou Tirso de Molina) la 300 de metri de Puerta del Sol şi The Plaza Mayor.

Marele „Ice Bar de 400 mp” este de fapt un bar de gheaţă 70 mp, într-un frigider puţin mai mare… Am intrat uşor timoraţi pe un holişor îngust şi cam întunecat, direct din stradă însorită, după ce trecusem de câteva ori prin faţa şi-l ratasem. Intrarea este 15 euro (!!!), dar aveam un cupon de reducere de 1 euro… În preţ intră şi un shoot de votcă dintr-un paharel de gheaţă.

Înainte de a ne „arunca” în frigider am fost îmbrăcaţi corespunzător de un angajat al barului cu nişte costume de eschimos care cântăreau vreo 15-20 kg.

Când am intrat, tocmai ieşeau fericiţi şi îmbujoraţi mai mulţi nordici care probabil găsiseră în sfârşit în Spania un loc cu atmosfera de acasă unde să poată respira. Domnul care ne-a îmbrăcat era şi barman (preparându-ne bautura celor puternici), dar şi artist, tot el fiind autorul operelor de gheaţă din incapere – mai un fotoliu, mai o sculptură! Doar dacă eşti ţintuit în Madrid şi ţi-e dor de Bâlea Lac, s-ar putea totuşi să merite…”

Un răspuns

  1. Pingback: JAPONIA: Acvariul de Gheață, unic în lume are 450 de exponate congelate și trebuie vizitat în maxim 5 minute! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s