PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SIGURANŢĂ NAŢIONALĂ: Staţia de Tratare Apa Nova, înconjurată de şantiere. Garda de Mediu este invizibilă!


INSIDER: “Vad tot mai multi bucuresteni preocupati de calitatea apei asa-zis potabile si care sunt mintiti zilnic. Va spun ca este o mare pacaleala si sustin asta cu urmatoarele argumente: In primul rand tevile prin care se transporta apa catre bucuresteni sunt foarte vechi si ma refer aici la asa zisele apeducte de sub bulevardele principale care sunt incarcate de pamant si alte impuritati grosiere, rugina etc. Mai apoi, apa e varza calitativ are foarte multe metale grele este prost filtrata, mai ales ca regia Apa Nova are manageriat frantuzesc si li se rupe alora de sanatatea romanilor.

Dar ce e cel mai grav, cel putin asa consider eu, dar si alte persoane de specialitate cu care am mai discutat, este faptul ca s-a permis constructia de cladiri civile chiar langa gardul Apei Nova, care sunt destul de inalte cca. 15 m, de fapt niste blocuri cu 2 etaje plus mansarda, foarte aproape de decantoarele in care, vezi Doamne, se filtreaza apa bucurestenilor ca acestia sa fie sanatosi si frumosi. Ei bine, e teapa, deoarece intr-o zona considerata candva tabu de catre fostul regim de dinainte de ’89 si care beneficia de paza militarizata, acum se poate construi si chiar arunca cu diverse obiecte in apa bucurestenilor.”

ARHIVĂ: JUR PE ROŞU: Un director Apa Nova spune că bea apă zilnic de la robinet “fără nicio reţinere” (!?)

3 responses

  1. Pingback: VEOLIA: Ce se întâmplă cu cei care au băut, au gătit și și-au făcut baie în ultimele 48 de ore? Îi tratează Apa Nova? | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: TERMO GROZĂVEȘTI: Păstrăm sistemul centralizat încă 25 de ani? | infoINSiDER.ro

  3. Directorul de la Apa Nova care a spus ca el bea apa de la robinet ori este prost ori nebun,ori este un mistocar care vrea sa faca ca bucuresteni sa bea apa asta imputita de la robinet..

    Apreciază

    28 iunie 2012 la 20:40

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s