PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PERICOL: CNAS încurajează naşterea copiilor cu sindromul Down. Pentru testul de amniocenteză, jucaţi din timp la tombolă!


INSIDER: „Va scriu aceasta intamplare din viata mea si a sotiei pentru a incerca pe cale amiabila de a schimba ceva. Sotia mea a ramas insarcinata in luna septembrie anul 2010, in urma unui control de rutina facut de sotie datorita unor dureri de burta a constatat ca este insarcinata. Sotia a inceput sa faca analizele aferente fiecarei perioade de sarcina (toate analizele au fost platite, nimic decontat de CNAS). In urma triplului test, sotia a aflat ca poate avea probleme cu sarcina intrucat exista riscul ca sarcina sa fie afectata de Trisomia 21 (sindromul Down). S-a dat recomandarea de catre medic (Branescu Nicusor, Spitalul Polizu) sa fie facuta amniocenteza. Intrebarea sotiei a fost daca aceasta analiza este decontata de CNAS, i s-a raspuns ca nu.

De la 17 saptamani de cand i s-a recomndata aceasta analiza, am cautat cu sotia mea solutii sau spitale care sa faca aceasta analiza gratis s-au la un cost mai mic (1.500-2.000 RON costa aceasta analiza). In urma unui articol in ziarul Evenimentul Zilei am gasit laboratorul GeneticLab, laborator care in urma unei tombole, acorda o analiza gratis pe luna pentru femeile care au un venit foarte mic sau deloc. Am aplicat la firma GeneticLab pentru sotia mea care avea nevoie de amniocenteza si am fost selectati pentru luna februarie castigatorii al acestei analize.”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s