PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MENEŞMEN: De ce a plecat de la Vodafone actualul director general al Transelectrica?


INSIDER: „Nu au nimic de-a face cu energia, cu Transelectrica, cu nimic in afara de furaciuni grupa-mare pentru partid si firmele de partid. Niste nulitati absolute amindoi. Apropos, de ce Mateescu a fost dat afara din Vodafone cu mare scandal? O fi luat spagi grase de la subcontractori ca sa-i accepte sa lucreze pt. Vodafone? Indivizii rezista deocamdata, vad, sub noul regim. Dar pina cind? S-a mutat taticul lor, Pinalti, la PNL? Dar cu zecile sau sutele de lacuste portocalii, “specialistii” partidului adusi pe salarii grase in Transelectrica si in toate filialele ei cum ramine? Dar cu zecile de contracte cu firmele-capusa portocalii gen Energobit, Romsys, Asesoft care au sifonat milioane de euro din banii statului, ai Transelectricii cum ramine? Interesati-va, va rog, de toate astea!”

INSIDER: „Cum ramane si cu spagile grase pentru racordarea centralelor noi? Poate il intrbati pe Zdru…Cum ramane cu toate contractele de vopsit stalpi de 7 ori pe an sau in sistem de urgenta, sau cu cositul ierbii, prin care transelectrica incredinteaza lucrari filialei ei Smart, care la randul ei le transfera firmelor Nord Invest din oas? Dar cum ramane cu toate vietile distruse a multor oameni din transelectrica, specialisti, dar care nu vor sa ia parte la furaciuni. Chiar nu vreti sa auziti dl. Poanta, nu vreti sa vedeti… Aveti grija ca cu asemeni directori: Mateescu, Hahaianu, Cosmin Monac de la Smart, Mariana Florea, Ciprian Diaconu, sistemul o sa cada. Momentan merge din inertie… Trebuie facut ceva… Mafia portocalie care acum si-a schimbat culoarea trebuie starpita. Destituiti-l pe Chitoiu, asa nu se mai poate…”

ARHIVĂ: PLANUL B: La conducerea Transelectrica, o mână dreaptă spală cealaltă mână dreaptă!

3 responses

 1. Radu E

  Informatii de ultima ora: „Specialistul” Mihaila din aceeasi gasca pinalti a fost dat afara de la conducerea Teletrans – filiala de IT si comunicatii a Transelectrica. Stiti voi, unde fusesera pina mai acum 1 an, celebrii mateescu si haha.Victorie, ar spune unii, dornici sa ii vada plecati si pe restul specialistilor portocalii din Teletrans. Tovarasi, asezati-va linistiti la locurile voastre, as spune eu, fiindca in locul lacustei a fost numit adjunctul sau, Neidoni! :))
  Ponta face, totusi, schimbari intelepte la virf: la vreumori noi, tot ei-portocaliii! Adevarul ca din sistem nimeni nu poate conduce o asemenea companie.Trebuie neaparat un meserias in sifonat banii statului catre firmele de parid, sau crede cineva ca neidoni stie ce e ala un byte sau, mai rau, un volt?

  Apreciază

  16 iunie 2012 la 12:52

 2. Transelectrica: cinci directori generali în patru ani. Fiecare ministru a schimbat ceva, doar rezultatele rămân la fel. Miza este cine semnează contracte de sute de milioane de euro pentru investiţiile Transelectrica şi pentru achiziţiile curente de bunuri şi servicii.
  http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/transelectrica-cinci-directori-generali-in-patru-ani-fiecare-ministru-a-schimbat-ceva-doar-rezultatele-raman-la-fel-9693375

  Apreciază

  1 iunie 2012 la 10:18

 3. mircea

  cum ramane si cu spagile grase pentru racordarea centralelor noi? poate il intrbati pe Zdru…Cum ramane cu toate contractele de vopsit stalpi de 7 ori pe an sau in sistem de urgenta, sau cu cositul ierbii, prin care transelectrica incredinteaza lucrari filialei ei smart, care la randul ei le transfera firmelor nord invest din oas? Dar cum ramane cu toate vietile distruse a multor oameni din transelectrica, specialisti, dar care nu vor sa ia parte la furaciuni. Chiar nu vreti sa auziti dl Poanta, nu vreti sa vedeti…..Aveti grija ca cu asemeni directori: mateescu, hahaianu, cosmin monac de la smart, mariana florea, ciprian diaconu, sistemul o sa cada. Momentan merge din inertie……Trebuie facut ceva…. mafia portocalie care acum si-a schimbat culoarea trebuie starpita. Destituiti-l pe Chitoiu, asa nu se mai poate…

  Apreciază

  31 mai 2012 la 17:44

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s