PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SUB CENTURĂ: „Bufonul spune adevărul, bufonul spune lucrurilor pe nume, are haz şi e simpatic”


TH. PALEOLOGU: „În sfârşit, am şi eu afişe! Afişe color, de bună calitate. Mulţumesc, domnule Chiliman! Apreciez amabilitatea de a lipi acest simpatic afiş chiar pe casa mea. Sper ca poliţia locală, ADP-ul şi Romprestul să lipească aceste afişe în tot sectorul 1.

Ce pot spune detractorii mei mai mult decât că aş fi un „clovn” sau un „bufon”? Bufonul spune adevărul, bufonul spune lucrurilor pe nume, are haz şi e simpatic. Despre „seriosul” meu contracandidat nu se poate spune aşa ceva: oricât s-ar strădui un grafician să-i pună nas roşu, papion galben şi coif cu picăţele, tot n-ar reuşi să-i scoată infinita tristeţe din privire.” (Facebook)

TH. PALEOLOGU: „Pipe inscripţionate în ediţie limitată. Pentru fumătorii din sectorul 1 ofer o alternativă la păcătosul obicei de a fuma ţigări. După cum se ştie, fumătorii de pipă trăiesc în medie cu peste doi ani mai mult decât fumătorii de ţigări, iar din punct de vedere moral, estetic şi intelectual este un lucru stabilit că pipa are o influenţă benefică. Pipele, stil General MacArthur, confecţionate din coceni de porumb şi inscripţionate cu logo-ul meu, vor fi distribuite exclusiv de către candidat (c’est moi!), pe baza de buletin.” (Facebook)

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s