PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TAXE: Ce urmează după taxa pe viciu, pe bere şi pe fast-food? Taxa pe râgâială!


GÂNDUL: „Introducerea taxei pe produse fast-food şi la berea cu alcool nu va aduce bani la buget, dar poate avea un efect pozitiv de sancţionare şi descurajare a unei alimentaţii nesănătoase care afectează viaţa copiilor, a declarat premierul Victor Ponta. (…) „Există o morbiditate crescută pe anumite boli cauzate de alimentaţia nesănătoasă şi ar fi firesc ca aceste produse să fie suprataxate pentru a reduce consumul lor. De asemenea, berea este produs alcoolic şi, aşa cum celelalte produse alcoolice sunt suprataxate (taxa pe viciu), e firesc ca şi berea cu alcool să intre în această categorie”, a spus Vasile Cepoi, ministrul Sănătăţii.”

5 responses

 1. Din punctul meu de vedere actuali guvernanti ar trebui sa scumpeasca tot sa vedem ce veti face dupa aceia. Scumpirile sa nu fie m-ai mici de 2-300 % si sa vedem de unde veti m-ai avea bani pentru cumparaturi.si bautura. Guvernul trebuie sa stranga bani ca sa aiba de unde sa plateasca salariile la bugetari si pensiile celor care au muncit o viata..

  Apreciază

  20 mai 2012 la 18:12

 2. Parizer

  Daca e vorba de „alimentaţie nesănătoasă” ….Cred ca mezelurile, margarina, guma de mestecat, fructele si legumele (tratate sa fie proaspete cat mai mult timp, dupa ce au fost tratate sa creasca rapid), sucurile carbogazoase, cafeaua instant au mult mai multe porcarii chimice decat o sticla de bere..

  Apreciază

  20 mai 2012 la 16:17

 3. NU ATI VRUT VOI SA AVETI LA CONDUCEREA TARI UN GUVERN CONDUS DE PONTA SPJINIT DE VOI UBL-istii. ASTA ATI DORIT ASTA AVETI.DE CE VA PLANGETI ACUM ? PONTA SI GUVERNU CONDUS DE EL VA FI CEL M-AI TAMPIT DACA NU VA PUNE SI TAXA PE AERUL PE CARE IL CONSUMATI,PENTRU CEI CASATORITI TAXA PE SEX, SI LISTA AR CONTINUA FIINDCA NOI POPORUL ROMAN SANTEM UN POPOR DE LASI,FRICOSI, SI IILASAM PE ACESTI NEMERNICI SA-SI BATA JOC DE UN POPOR INTREG..OARE CAT M-AI SUPORTATI FRATILOR SA VA FURE ACESTI CRIMINALI ?SOLUTIA ESTE UNA SINGURA ;O NOUA REVOLUTIE CA POATE ASA ISI VOR DA SEAMA URMATORII CONDUCATORI CA POPORUL ROMAN SA DESTEPTAT SI NU VOR M-AI FACE CE VOR EI CU VIETILE NOASTRE..ROMANI PREGATITIVA PENTRU MAREA REVOLUTIE CARE MOCNESTE IN SANUL MAJORITATII ROMANILOR.
  DORITI SA AVETI CU CE SA VA CRESTETI COPII ? DORITI SA AVETI UNDE MUNCI ? DORITI SA FITI LIBERI IN TARE VOASTRA ? .DACA DORITI TOATE ASTEA SI MULTE ALTELE ATUNCI SOLUTIA FINALA ESTE SA PUNETI MANA PE PUTERE PRINTRO NOUA REVOLUTIE CA IN 1989 .

  Apreciază

  19 mai 2012 la 08:22

 4. Vraci

  Parca un pahar de vin era medicament pentru inima si unul de bere pentru rinichi??!! 🙂

  Apreciază

  18 mai 2012 la 13:13

 5. Dudu

  Normal, râgâiala produsa dupa ce bei bere contine vapori de alcool, asa ca va urma la taxa si asta…

  Apreciază

  18 mai 2012 la 10:49

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s