PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ZIUA 29: „Facultatea de Corupţie. Rector: Traian Băsescu. Curs: Regimul Politic Totalitar”


3 responses

 1. Romania nesculata

  „De ma voi scula, pre multi am sa popesc”!

  Apreciază

  5 martie 2012 la 08:33

 2. Trebuie sa alegem si sa avem conducatori merituosi. Altfel vor fi niste lichele care si-o vand si pe mama ca sa-si vada interesele.

  Meritocratia: http://romaniatrezita.net/2012/02/meritocratia/

  Apreciază

  5 martie 2012 la 00:00

 3. LA INCEPUT A FOST CUVANTUL !
  Nationalizarea generala A FOST FACUTA de ION ILIESCU & CO prin imixtiune in gestiune si deturnare de conturi si fonduri ! Intreprinderile din RO au fost cu CEI 3 A ( AUTOGESTIUNE , AUTOFINANTARE , AUTOBUGETARE ) de care nu beneficiau decat daca aveau PATRIMONIU PROPRIU . Patrimoniu constituit prin IMPRUMUTURI BANCARE ( nu de la stat ) de la bancile din RO : Banca Agricola , Bancoop , BRD , Bancorex , BCR ( acum am realizat de ce au mutat statuia lui Mihai Viteazu : daca urmareai barda vedeai scris mare BANCA COMERCIALA ROMANA – si nu era scrisa de comunisti ! ) sau din sistemul international BM , BERD … Pai IAS urile erau cu cei 3A , singura diferenta fata de CAP uri era usurinta cu care accesau linii de creditare de la Banca Agricola si ALBINA (suc BANCOREX ).
  CONVINGERILE POLITICE NU AU NIMIC DE A FACE cu faptele penale si infractiunile financiare ! Nationalizarea generala FACUTA de ION ILIESCU & CO prin imixtiune in gestiune si deturnare de conturi si fonduri NU POATE RAMANE NEPEDEPSITA !
  D-le FMI & BM ne lasi sa ne facem curatenie ? Sunt oamenii vostrii? Nu nene , sunt platiti de voi , dar sunt ai nostrii ! A , nu sunt platiti de voi ci tot de noi ? Atunci e GROASA …
  De regula , din anii ’89 pana azi cei care spun ADEVARUL sunt judecati ( vezi NORIEGA = PANAMA rama ) declarat NEVINOVAT , sau executati ( vezi NC , Sadam , Gadafi , si sa nu uitam de 11.09. 1973 Salvador Allende cu George Walker Bush ) deci , s-a petrecut o minune Horia Hăhăianu a FOST DOAR DEMIS,” pentru proastă comunicare” ce vedea si orbul SNE , INDUSTRIA , ARMATA, AGRICULTURA sparte de spionajul economic EU V-AM PUS SA VA BAGATI ? Asta e una din acuzatiile pentru care A FOST executat NC : „subminarea economiei nationale ” O alta acuzatie GENOCID 50 de mii ; pe langa 20 de milioane de avorturi oficiale si mortii de dupa 22.12.’89 si din toata involutia din’89 unde raportul mort/ zi este URIAS fata de ~6.000/11luni de „revolutie” in Siria unde toti au armament dar moare de regula CINE TREBUIE . Colac peste pupaza RECENSAMANTUL tras de par 19 milioane oficial 20,5 ca vor fi mai putini PARLAMENTARI EUROPENI Scazand 19 din EXISTENTUL ’89 => 4 milioane lipsa la apel . Nu de azi , nu de ieri ci din cei 22 de ani . Culmea e ca cei 4 mil sunt intre 45~55 de ani . Nu ma credeti? Vedeti necroloagele si pietrele funerare din cimitire .Stiu ca nu voi ati scos biserica din cimitir dar voi NE SCOATETI MORTII DIN CASE conform programului.

  Apreciază

  14 februarie 2012 la 05:30

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s