PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BIROCRAŢIE: Amendă RATB plătită cu viaţa


INSIDER: „Un prieten moare in accident de motor si RATB ii trimite amenda pentru ca nu a avut bunul simt sa degajeze carosabilul in timp ce intra in coma. Dati share la asta poate mai scapam tara de niste retardati platiti din banii nostri.”

JURNALUL.RO: „Vutescu Mihai Radu murea nevinovat intr-un accident de motocicleta, la sfarsitul lunii iunie 2011, din cauza neatentiei unei soferite care nu s-a asigurat la iesirea de pe o strada laterala. Radu a suferit o hemoragie cerebrala, intrand in coma. Accidentul s-a petrecut pe strada Dr. Gheorghe Marinescu, in apropierea liniilor de troleibuz 61. Fireste, circulatia troleelor pe ruta respectiva a fost intrerupta pana la elucidarea circumstantelor de catre Politie. In 2012, mortul a fost amendat de catre RATB cu suma de 282,35 lei pentru ca a blocat circulatia, si amenintat ca, daca nu plateste, va fi trimis in judecata.”

6 responses

 1. Pingback: ABSURDISTAN: Dosar cu mine împotriva mea de la un accident de bicicletă, role, trotinetă. „Comiterea unei infracțiuni de vătămare corporală din culpă, prevăzută de art.196 alin. 1,2 și 3 Cod Penal.” | infoINSiDER.ro

 2. Pingback: PĂREREA CĂLĂTORILOR: 250 de autobuze ecologice noi până în anul… 2100! | infoINSiDER.ro

 3. Pingback: Ca la noi, la nimenea » visurat.ro blog

 4. irina gheorghita

  ca lumea…nici raposat nu scapi de vigilenta ” amendatorilor” ( desi acest cuvant nu exista in limba romana literara – este o „licenta poetica” cum s-ar zice)

  Apreciază

  11 februarie 2012 la 18:23

 5. Adresa RATB nu reprezeinta o amenda dupa cum aratati dv in titlul anuntului, ci reprezinta prejudicii pe care RATB le-a inregistrat in urma accidentului in care a fost implicat nefericitul Radu. Desigur ca juristul de la RATB este probabil mai putin pregatit, altfel s-ar fi informat mai intai la politie cine se face vinovat de accident si sa trimita nota de plata catre vinovatul respectiv. Dar, nici acuma nu este tarziu, ca RATB sa re-directioneze aceasta nota de plata catre femeia care a fost vinovata de producerea accidentului. Iar aceasta sa se adreseze asigurarii RCA sa ii despagubeasca pe cei de la RATB. Pentru consiere juridica puteti accesa site-ul http://www.dreptonline.ro

  Apreciază

  11 februarie 2012 la 03:47

  • fghhfgh

   prea multe cuvinte, prea putin sens

   Apreciază

   10 aprilie 2012 la 11:12

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s