PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ABUZ: Una negociezi, alta prestezi. Compania „Target International” face profit din neplata angajaţilor!


INSIDER: „Am fost angajat la SC TARGET INTERNATIONAL SRL, unde am lucrat timp de un an. Negocierea directa cu d-na CIUBOTARESCU FLORENTINA, administratora firmei a fost de 1500 RON net , 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe saptamana, fara ore lucrate peste program si fara sambete. Tote acestea au fost incalcate de conducerea firmei intrucat eu aveam 61 ani si in conditiile actuale nici un patron nu te angajeaza cat de bun si cat de bine pregatit profesional ai fi. Pentru acest fapt, ca aveam varsta inaintata, au mizat si mau furat la bani, m-au obligat sa lucrez toate sambetele din ficare luna si obligatia de a lucra ore suplimentare peste program toate ne platite.

Anul acesta in luna mai 2011. am rugat conducerea firmei sa-mi plateasca salariul pe luna aprilie si mai si drept dovada, incepand cu data de 10 mai 2011, mi-au interzis accesul in firma si m-au dat afara. Fiul patroanei a sarit sa ma bata daca mai cer salariul. Am facut plangere la ITM dar nici pana acum nu am primit nici un raspuns timp de 4 luni. Am facut plangere la sectia 18 Politie, Serviciul fraude si am primit un raspuns ambiguu ca ar fi gasit fraude fiscale la sus numita firma si ca le-ar fi deschis dosar penal pentru fraude fiscale, ceea ce nu cred.

Singura spertanta este in justitie sa ma ajute sa-mi recuperez toate datoriile pe care le am de recuperat de la SC TARGET INTERNATIONAL SRL. In situatia mea au fost si sunt aproape toti fostii si actualii salariati.”

15 responses

 1. contact@vyv.ro / calin.c@vyv.ro CALIN CIUBOTARESCU este detinatorul firmei VYV INTERNATIONAL SRL. Sunt fosta angajata a acestei firme, toate bune si frumoase a mers ok la inceput dupa care a inceput cu ore peste program, salarii date la 2 luni etc.

  Apreciază

  28 ianuarie 2013 la 13:42

  • Andrei

   Te referi de cand , toate bune si frumoase din toamna de cand a pornit piticu noua firma? Da ce faceti mai exact ? tot ce facea inainte ? si imprejmuiri ? Usi ind ….?

   Apreciază

   31 ianuarie 2013 la 20:37

  • Ulise

   Combinatia pare fatala. Pandelea (ex Beeldart, Tossot, actual Auto Safe) Ciubotarescu (ex Target) sunt VYV ? Adevar sau fictiune

   Apreciază

   27 martie 2013 la 22:12

  • rodica

   nu mai lucreaza pe vyv. are alta firma. tot cu amanta ( cat o mai merge cu pitipoanca aia ), fara ceilalti tepari. atentie mare.

   Apreciază

   28 mai 2013 la 19:18

 2. Sorin

  Si eu am o mare problema cu dna florentina, au o gramada de datorii la firma noastra si nu stim ce si cum putem face, dle oprea vad ca cunoasteti destul de bine din interior ca si domnul mihai, v-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta in aceasta privinta mutumesc, cum pot si eu sa iau legatura cu amandoi si cu dvs. dle oprea si cu dl mihai, astept vesti pe andaco2007@gmail.com

  Apreciază

  20 aprilie 2012 la 14:46

 3. Sorin Birau

  am si eu o problema cu firmele Target International si Target Instal Construct, cum putem lua legatura?

  Apreciază

  5 martie 2012 la 15:57

  • Daca aveti informatii despre anumite abuzuri va invitam sa le publicati direct in sectiunea “VOX POPULI”. Pentru a putea fi publicate pe fluxul de stiri va solicitam cateva probe care sa ateste cele spuse de dvs. – fotografii, documente, inregistrari audio/video etc. In acest caz ne puteti scrie pe adresa – infoinsider.flux@yahoo.ro

   Apreciază

   5 martie 2012 la 20:51

  • Raspuns pentru Sorin Birau ,daca ai nevoie de informatii referitoare la sc target international si sc target instal construct ma poti contacta la adresa de e-mail noprea40@yahoo. com.

   Apreciază

   5 aprilie 2012 la 13:23

 4. OPREA NICOLAE

  As dori din partea celor care au citit despre abuzurile facute de familia CIUBOTARESCU patroni la SC. TARGET INTERNATIONAL SRL daca pe data de 11-11=2011 cand am infatisare la Tribunalul Bucuresti sectia litigii de munca instanta imi va da castig de cauza s-au va lua apararea patronilor ? Eu cred ca justitia va face dreptate, voi ce parere aveti ?

  Apreciază

  6 noiembrie 2011 la 17:23

  • Zorro

   Adevărul iese la iveală şi triumfă întotdeauna!!

   Apreciază

   6 noiembrie 2011 la 19:43

 5. Anonim

  Trebuiau facute presiuni ( la PM , inspectia muncii) cand inca lucrati acolo si din timp, nu dupa luni de chin. Tolerand luni de zile i-ati convins ca se poate merge in aceasta formula.
  Succes in recuperarea banilor.

  Apreciază

  13 octombrie 2011 la 01:14

  • OPREA NICOLAE

   Ai dreptate trebuia sa fac presiuni cand inca lucram la SC TARGET INTERNATIONAL SRL condusa de familia CIUBOTARESCU ,sa speram ca niciodata nu este prea tarziu.Am crezut ca totusi sant oameni si ca imi vor achita drepturile convenite la negociere, dar de geaba am varsta pe care o am (62) ca m-au pacalit ca pe un copil mic.M-ai nou au avut atata tupeu incat mi-au facut tot ei plangere la politie ca iam stresat cu e-mailuri, ca iam actionat in justitie pentru recuperarea datoriilor si le-am facut plangere la politie unde i-au gasit cu fraude fiscale si le-a deschis dosar penal pentru evaziune fiscala.Feritiva de asemenea specimene de patroni,invatati din patania mea si nu va m-ai lasati pacaliti.In momentul in care firma unde veti lucra nu va da salariul la data stabilita este clar ca va da teapa , si nu m-ai asteptati ca mine un an de zile, adresativa cat m-ai urgent organelor abilitate ale statului sa va recuperati drepturile, Succes celor care au invatat cava din naivitatea mea.

   Apreciază

   30 octombrie 2011 la 09:08

   • mihai

    cum putem vorbi in particular? am si eu o problema cu dna florentina.

    Apreciază

    8 februarie 2012 la 11:11

    • Daca aveti informatii despre anumite abuzuri va invitam sa le publicati direct in sectiunea „VOX POPULI”. Pentru a putea fi publicate pe fluxul de stiri va solicitam cateva probe care sa ateste cele spuse de dvs. – fotografii, documente, inregistrari audio/video etc. In acest caz ne puteti scrie pe adresa – infoinsider.flux@yahoo.ro

     Apreciază

     8 februarie 2012 la 11:54

    • Pentru MIHAI .Daca doresti sa iei legatura cu mine referitor la d-na Florentina contacteazama pe e-mail la adresa;; noprea40@yahoo.com. si dupa aceia vedem cum vom putea vorbi in particular . salutari NICU.

     Apreciază

     5 aprilie 2012 la 13:29

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s