PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

„OTOPENI AIR SHOW”: Acrobaţii aproape de Soare. Spectatori ciorchine, cu dinţii la gard!


INSIDER: „Demonstraţia aeriană Otopeni Air Show, aflată la cea de-a III-a ediţie, a avut loc sâmbătă, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Dis-de-dimineata cateva mii de bucuresteni cu mic cu mare, gravide, copii in carucior sau in brate, in carje sau sanatosi, pasionati in ale fotografiei sau doar amatori, dotati cu palarii, sepcute, umbrele sau doar improvizatii au luat cu asalt locul de desfasurare al mitingului aviatic din spatele Aeroportului Henri Coanda.

Cei care au venit cu masina personala erau ghidati ordonat catre locurile de parcare. Apoi autobuzele de aeroport incarcau spectatorii pentru a-i duce direct la locatia show-ului aviatic. Ca la orice petrecere romaneasca care se respecta, sfaraiau micii pe gratar asortati cu berea la pahar. Umbra cam putina: corturile VIP, cateva masute cu umbrelute, ceilalti ciorchine inghesuiti pe langa cate un pomisor sau gard. Bebelusa Oana a fost coprezentator al show-ului.

Publicul a cunoscut şi admirat pe cei mai buni profesionişti ai manşei din aviaţia civilă, sportivă şi militară din România, piloţi de elită din cadrul Aeroclubului României, Tarom, Statului Major al Forţelor Aeriene Române, Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., Structurii de Aviaţie a S.R.I. şi ai Centrului de Încercări în Zbor Craiova. Programul include o demonstraţie a Iacărilor Acrobaţi, precum şi parada şcolilor de zbor – Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, Regional Air Services, Fly Level, Carpatair Flight Training. Invitata specială a ediţiei din acest an este Svetlana Kapanina, Îngerul Siberian (Rusia), multiplă campioană mondială, considerată cea mai bună femeie-pilot de acrobaţie din toate timpurile.”

2 responses

  1. Pingback: CHALLENGE 100: „La hala lui Aurel Vlaicu intraţi pe propria răspundere, cad geamuri din tavan” | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: MUZEUL AVIAȚIEI: „Timp de 16 ani a „zburătăcit” de colo-colo, în corturi de campanie!” | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s