PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CIADO: „Unde sunt plantele etnobotanice confiscate?”


Comunicat CIADO: „Guvernul a emis, în 10 februarie, o ordonanţă de urgenţă prin care s-a interzis comercializarea unui număr de 36 substanţe şi plante etnobotanice, care au fost asimilate drogurilor. Ordonanţa de urgenţă este în vigoare şi, în baza acesteia, în prezent nu mai pot fi comercializate astfel de substanţe. Guvernul a acordat 10 zile comerciantilor pentru lichidarea si distrugerii stocurilor, masura considerate cel putin ciudata de catre CIADO.

Constatam din adresa Ministerului Sanatatii trimisa organizatiei noastre de catre deputatul Mugurel Surupaceanu, ca nu au fost cereri privind distrugerea substantelor declarate interzise. In acest sens pe baza comunicatelor emise de autoritati privind confiscarile ne intrebam unde sunt aceste plante etnobotanice confiscate in perioada 10 -18 februarie daca ele n-au fost distruse?”

Un răspuns

  1. Nelutu

    Multa vilva pentru ce?Pentru citiva dezaxati care in loc sa foloseasca acele plante dupa indicatiile de pe plic,le fumeaza sau se autoinjecteaza cu lichidul provenit din fierberea acelor plante!Daca a fost cineva in China sau India,a vazut in toate spatiile publice boluri cu jaratec peste care se presara asemenea plante pentru a emana o aroma deosebit de placuta.Cum de acolo nu se gindeste nimeni sa le interzica?

    Apreciază

    25 mai 2011 la 18:40

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s