PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ASTRONAUŢI: Dumitru Prunariu a venit cu microbuzul. Peter Imre, cu Ferrari asortat!


INSIDER: “In avanpremiera la noaptea muzeelor, ieri, la Muzeul Militar Național din București, generalul Dumitru Prunariu (59 ani) a sărbătorit 30 de ani de la primul şi singurul zbor în Cosmos al unui român care a văzut stelele de aproape.

La aniversarea misiunii Soiuz-40 au mai fost prezenţi alţi patru dintre primii astronauţi ai lumii: Leonid Popov (Rusia), Rusty Schweickart (SUA), Franz Viehböck (Austria) și Aleksand Aleksandrov (Bulgaria). Aceştia sunt cinci din cei 522 de pământeni care au ieşit în Cosmos.

La eveniment a participat şi directorul general al Adevărul Holding, Peter Imre, alături de soţia sa Marina Melescanu. Dacă Imre a venit cu Ferrari-ul “BLU” asortat cu cerul, Dumitru Prunariu, astronautul nr.103 din istoria lumii, a venit cu microbuzul.”

6 responses

 1. Pingback: MUZEUL AVIAȚIEI: „Timp de 16 ani a „zburătăcit” de colo-colo, în corturi de campanie!” | infoINSiDER.ro

 2. Pingback: MUZEUL TEHNICII: „Expoziția temporară Lego a fost luată cu asalt de viitorii mari ingineri și cercetători români sau de origine română!” | infoINSiDER.ro

 3. Anonim

  si ce mare scofala Ferrari, secu cu bani furati

  Apreciază

  20 decembrie 2012 la 03:35

 4. Capsula - Soyuz 40

  Capsula – Soyuz 40: Are formă de clopot, din aliaj de aluminiu, gros de 3.5 mm. Aceasta are 1.500 kg, 2 m înălţime, diametrul de 2.50 m pe 1.50 m, iar volumul interior este de 3.8 mc.

  Apreciază

  15 mai 2011 la 09:00

 5. Florina

  „si-a parcat Ferrari-ul in curtea interioara a muzeului printre piese de artilerie …” – şi ce voiai? Să parcheze maşina în stradă, ca un om normal? Nu suntem în Rrrroomania unde, în afară de legea gravitaţiei, alta nu se respectă?

  Apreciază

  15 mai 2011 la 07:51

 6. Gagarin

  Cei care au ajuns acolo unde visele se opresc! „Îi aveţi în faţa voastră pe oamenii care au pornit maşinăria timpului. Consideraţi-i primii cinci extratereştri pe care-i vedeţi, dintre cei 522 de cosmonauţi care zboară acum în spaţiu. Sunt oameni iubiţi la ei acasă şi respectaţi în toată lumea”, i-a prezentat Alexandru Mironov, senior editor la revista „Ştiinţă şi Tehnică”, pe cei cinci cosmonauti.

  Eveniment cu covrigei si alune, stand cu ziare: Click! cu multe tzatze si reviste expirate, o adunare obosita si cam prafuita (si aici nu vorbim de praf de stele!).

  Nimic din stralucirea stelelor sau a evenimentului de demult. Singura chestie extraterestra si stralucitoare era poate doar masina boss-ului de la Adevarul, Peter Imre, care si-a parcat Ferrari-ul in curtea interioara a muzeului printre piese de artilerie şi diverse tipuri de tehnică militară de infanterie şi de aviaţie.

  Apreciază

  15 mai 2011 la 07:46

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s