PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CRAIOVA: Market Camelia face profit cu mezeluri expirate!


INSIDER: „CRAIOVA: MARKET CAMELIA – PIATA GARII, str. Locomotivei nr. 3-5. Ieri 24 martier 2011, ora 18:50, am cumparat 1 buc SALAM POPULAR / ELIT, si cand am ajuns acasa (la ochelari!) am observat ca acesta tocmai expirase pe 23 martie 2011. Mentionez ca nu am fost atentionata de vanzatoare ca produsul ar fi expirat (si probabil de aceea, un pic mai mai ieftin). Astazi, 25 martie, m-am dus la magazin si dupa ce am recunoscut-o pe vanzatoarea din seara precedenta, am atentionat-o asupra gravitatii faptei sale.

Am cercetat impreuna si alte bucati de salam (de la ELIT se terminasera!), dar aceastea se incadrau in termenul de garantie. NEATENTIA mea si faptul ca vanzatoarea a vrut “sa scape de o marfa expirata” putea avea repercusiuni grave sau cel putin f. neplacute pentru consumatorul acestui SALAM POPULAR cu pretul de 3lei/buc… ATENTIE LA DATA DE EXPIRARE!!!”

One response

  1. vasile

    Si lantul Carrefour practica acelas stil de comert cu marfuri expirate sau cu defecte ascunse , ce nu sunt detaliate cumparatorilor. La salamuri am avut sansa sa ma prind de figura si la bere deoarece am zarit data expirarii , insa cand am luat un laptop de la carrefour Iasi nu am avut sansa sa ma uit atent la monitor deaorece avea o imagine de fond inchisa la nuanta iar acasa cand am ajuns am depistat ca avea zgirieturi si am fost nevoit sa merg inapoi si sa cer banii , pentru ca era ultimul obiect . Cu banii astfel recapatati am luat unul nou desigilat din cutie de la Media Galaxy.

    Apreciază

    27 martie 2011 la 23:02

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s