FOTOREPORTAJ: Poet la ceaun sau mâncarea ca o poezie?
INSIDER: „Dacă nu luarăți încă prânzul dati o fugă la librăria Cărturărești Verona din Bucureşti pentru că Dinescu este astăzi Chef 🙂 și gătește tot felul de minunății de post și nu prea… 🙂
Au dat o raită și Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu “în interes de serviciu” îmbinând “utilul cu plăcutul”… (el sobru, ea a țopăit veselă ca o vrăbiuță – de frig, de vin fiert sau în ton cu muzica fanfarei din Dârvari Mambo Siria).
Pe lângă poezia din partea casei, din meniu nu au lipsit: Vinul lui Dinescu, antreuri pentru gusturi populare alese, un borș din peste de Dunăre, somn cu ghimbir la proțap, crap cu stafide, sarmale de gașcă, cârnăciori în vin, afumături la lemn de prun şi desert cu nucă și gutui. …Toate a la Dinescu! :)”



















Pingback: PORTUL CULTURAL CETATE: Nu e ca la TV, nu e nici un taraf din Clejani, nici un miel la proțap, nici Dinescu în persoană | infoINSiDER.ro