PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

LOBBY! Cât a plătit Udrea pentru a fi periată de The Independent?


Orice jurnalist sau specialist omunicare poate băga mâna în foc că articolul publicat recent în The Independent este unul plătit cu bani grei. Întrebarea este dacă articolul a fost plătit din banii personali ai Elenei Udrea sau din bugetul pentru promovarea României în presa străină? Un specialist în comunicare confirmă pentru infoINSIDER.ro aceste bănuieli.

INSIDER: “Se vede de la o poştă că este plătit. În primul rând, un ministru necunoscut precum Elena Udrea nu putea fi lăudată de presa internaţională pentru o astfel de acţiune, decât într-un sens ironic. Iar în al doilea rând, sinistraţii nu au ce să mănânce, nu au case, iar în acest context cadoul Elenei Udrea este umilitor. Pantofii cu toc nu le înnobilează, ci le umileşte pe femeile sinistrate!”

„Gestul Elenei Udrea de a împărţi pantofi cu toc la Săuceşti, o dovadă de umanitate”, scrie The Independent, citat de Mediafax. Gestul ministrului român Elena Udrea de a împărţi pantofi cu toc femeilor din satul Săuceşti, afectat de inundaţii, este o promisiune de viitor mai bun, susţine jurnalista britanică Joan Smith, într-un articol intitulat „Tocurile înalte arată umanitatea care lipseşte vălului islamic” şi publicat în ediţia electronică a Independent on Sunday.

Explicând că Udrea este ministru al Turismului în România, ţară afectată de inundaţii, şi că a mers în satul Săuceşti cu 20 de tone de ajutoare, între care şi ciocolată şi cutii de pantofi cu tocuri înalte, Smith afirmă: „Sper să găsesc pe cineva ca ea dacă voi fi afectată vreodată de un dezastru natural”. Jurnalista susţine că gestul ministrului arată „o înţelege superioară a naturii umane”. „Când se întâmplă lucruri îngrozitoare, oamenii îşi pierd temporar perspectiva viitorului. O pereche de pantofi frumoşi nu aminteşte numai de o altă lume; ci este şi o promisiune că va veni un moment când vei aparţine din nou acelei lumi”, explică Joan Smith.

AŞTEPTĂM COMENTARII DESPRE BRANDUL „ELENA UDREA”!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s