PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

Membrii PSD se jenează cu purtătorul lor de cuvânt. …Se pregăteşte Dan Şova!?


De curând, purtătorul de cuvânt al PSD Emil Radu Moldovan a declarat că vara aceasta se va ocupa de promovarea unor „feţe noi” din partid în emisiuni televizate, după ce va face, în prealabil, o testare a capacităţii lor de comunicare, informează Mediafax. “Voi scoate şi feţe noi la televizor. Pe unii nu îi cunoaşte presa, dar nici eu” a declarat senin Moldovan. În paralel însă, surse din PSD sunt de părere că partidul are nevoie de o “faţă nouă” în funcţia de purtător de cuvânt.

INSIDER: “Radu Moldovan, actualul purtător de cuvânt, va fi schimbat în curând. Motivul? Membrii PSD se simt „jenaţi” cu un aşa reprezentant care se vede de la o poştă că nu are treabă cu „vorbele” şi că n-a citit prea mult la viaţa lui. Ponta însă îi era dator pentru că l-a sprijint la alegerile pentru preşedinţia partidului. Mai mult, se zvoneşte că locul îi va fi luat de Dan Şova, extrem de promovat în ultima perioadă, ca tânără speranţă a partidului.”

Pe de altă parte, Emil Radu Moldovan se laudă că, spre deosebire de PDL, PSD nu are nicio firmă de consultanţă care să se ocupe de Biroul de presă al partidului. Deci PSD vrea să investească încă de pe acum într-o echipă de profesionişti în comunicare politică!? Singura problemă este că PSD şi PNL au pus ochii fix pe aceiaşi specialişti… Teoretic, cei din urmă ar fi în “conflict de interese” dacă ar accepta să joace în secret la două capete, nu? …Sau poate există vreo altă strategie la mijloc?

AŞTEPTĂM COMENTARII CU ALTE INFORMAŢII DIN INTERIOR!

Un răspuns

  1. Sentinel

    din cate am inteles din interior, domnul Moldovan ar fi de profesie chelner, sau in orice caz, a cochetat o perioada cu acest tip de meserie. Foarte relevant pentru ce are de facut domnia sa acolo…

    Apreciază

    4 iulie 2010 la 16:49

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s