PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ORDO AB CHAO: Cine mai poate opri drumul spre insolvenţă al Transelectrica!?


AnonymousManINSIDER: „După îndepărtarea lui Daniel Chiţoiu atât din Guvern, cât şi din PNL, Transelectrica a trecut din subordinea Ministerului de Finanţe în grija Secretariatul General al Guvernului (SGG). Cu toate acestea, aşteptările angajaţilor Transelectrica pentru ordonarea activităţii companiei rămâne de domeniul science-fiction. În continuare, oamenii lui Chiţoiu sunt la conducere în cele două structuri – Consiliul de Supraveghere (CS) şi Directorat, continuând să deservească interese oculte, altele decât pe cele ale statului român. Una peste alta, această situaţie a culminat cu aducerea lui Vulpescu în CS, fost şef de cabinet al lui Chiţoiu, avocat de profesie şi specialist în aducerea în insolvenţă a unor companii precum Oltchim şi Hidroelectrica.

DJ VulpescuOare este întâmplător faptul că venirea lui Vulpescu în conducerea Transelectrica coincide cu acţiuni în justiţie împotriva companiei ale unor firme care solicită despăgubiri de sute de milioane de euro, aşa cum este cazul firmei Conaid care cere 750 de milioane de euro (venitul Transelectrica pe aproape 4 ani!) pentru acţiuni iresponsabile ale conducerii TEL sub bagheta lui Bucătaru, din zona avizelor tehnice de racordare? De aici va rezulta uşor tragerea în insolvenţă a Transelectrica şi venituri enorme pentru casele de avocatură precum cele din care fac parte Vulpescu, Borza & Company. De ce oare serviciile de informaţii nu reuşesc să oprească astfel de personaje care atentează direct la siguranţa naţională?

Ciprian DiaconuDar cine să se opună unor astfel de impostori, atât timp cât în actualul directorat singurul om cu ştate vechi în Transelectrica – Ciprian Diaconu – pare a fi orbit doar de propriile interese? Ţinuta sa morală lasă de dorit, iar ataşamentul faţă de companie şi de colegii lui pare să fi dispărut de multă vreme. Singura sa acţiune notabilă de când este membru al directoratului a fost renunţarea la specialişti şi la oamenii care i-au acordat încredere de-a lungul timpului. Un astfel de om mai merită susţinere angajaţilor? În aceste condiţii, ramâne de văzut cine mai poate opri drumul spre insolvenţă al Transelectrica!?”

ARHIVĂ: TRANSELECTRICA: Balada Porcului: “Şoriciul se ţine, doar pe feţe fine”. …N-am găsit altă rimă!

COMENTEZI?