PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BELARUS: O barză s-a alăturat timp de 4 ore unei procesiuni religioase. A mers pe șosea 12 kilometri, fără frică de mașini!


INSIDER: „O poveste uimitoare s-a petrecut – zilele acestea, în Belarus: o barză a trecut Sfânta Procesiune de la Mogilev la Belynichy cu o icoană miraculoasă a Maicii Domnului – Belynichy. A mers alături de participanții pe margine aproape 12 kilometri!

„Dacă era puțin în urmă – am mers într-un ritm constant – apoi a zburat până la coadă și apoi a mers din nou! Toate încercările noastre de a o convinge să se odihnească au fost în zadar.

Mergea și mergea, fără frică de oameni sau de mașini și dube. A durat așa peste 4 ore. Singura noastră grijă pentru viața ei a fost când a zburat pe marginea șoselei… Pe ultimul terasament din pădure (la 2 km de oraș), a ascultat cu atenție rugăciunile şi cântările pascale, în picioare, înconjurată de oameni, apoi s-a apropiat direct de icoana Maicii Domnului, s-a înclinat și și-a „atașat” merișorul din Imagine. Și după pauză, și-a continuat procesiunea până la capăt”, au declarat martorii oculari…” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s