PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

RUSĂNESTI, OLT: Primăria, cu fonduri UE, pune podețe conform planului, iar proprietarii trebuie să-și mute și modifice porțile conform podețelor!


INSIDER: „Dorel, muncitorul nostru deștept este în zonă la Rusănesti, sat Jieni, Jud. Olt.
Toate bune și frumoase, proiect pe fonduri europene, facem podețe la fiecare cetățean la poartă. Problema este că nu toți avem porțile egale și la vecinul, poate încadrează, și poarta mică, capătul de pod, la altul nu încadrează.

În poza vedem, că poarta mică nu este încadrată în lungimea totală al podețului și cade capătul de pod pe mijlocul porții mici.
Păi, băi cap pătrat, eu trebuie să-mi modific poarta, porțile să o fac mai mică să mă încadrez eu după proiectul tău de 2 lei?
Mașina în curte nu mai pot să o bag, datorită înălțimii și lăsată fără o înclinație. Pe poarta mica scoteam un cărucior, acum, nu pot ieși din cauza că mi-ai pus capul de pod, exact pe centrul porții mici de acces.

A trebuit consătenii să-și bage câte un butoi de 200 litri, în prelungire la tuburile voastre și să-și toarne propriul beton lângă betonul vostru să lărgească să nu cadă capul de podeț pe mijlocul porții mici. Mergem pe principiul, spălăm bani europeni, ce contează cum facem și ce va ieși.
Poate aude și reprezentatul primăriei din Rusănesti, care va semna pentru executarea lucrării și șeful de șantier sau conducerea firmei care executa lucrarea!
Să veniți să vă luați,, capătul de pod,, din jumătatea porții mici!” SURSA

ARHIVĂ: POARTĂ BETON: “Noi muncim, nu gândim!” OXO SUCEAVA: Rezervație de zebre. Fiecare are câte una la poartă! OXO ASFALTAREA BĂLŢILOR: „Facerea drumurilor publice: se investeşte 10% şi se fură 90%. Mare ruşine!” OXO ROMÂNIA: Treceri de pietoni pentru Omul Păianjen, practicanți parkour și călugări Shaolin care pot trece prin zid! OXO OTOPENI, ILFOV: Dorel vopsește balustrada. Și asfaltul și copacii și mașinile de sub pod!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s