PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

RELOCARE: Batman și-a luat buletin de Constanța


INSIDER: „Văzută prin Constanța, în fața unei spălătorii auto pe Bd. I.C.Brătianu.” SURSA

N.R.: „Batman este un personaj ficțional, un super-erou creat de către artistul plastic Bob Kane şi scenaristul de benzi desenate, Bill Finger. Personajul a debutat în Detective Comics #27 (mai 1939) și de atunci a apărut mai ales în publicații deținute de DC Comics. Inițial i se spunea „Bat-Man”, mulți numindu-l şi în prezent „The Batman”, mai fiind cunoscut ca şi „Cruciatul cu mantie”, Cavalerul negru” și „Cel mai bun detectiv al lumii”, printre alte titluri.

În versiunea originală a poveştii şi majoritatea celor repovestite, identitatea secretă a lui Batman este Bruce Wayne, un milionar în USD (mai târziu miliardar), afemeiat, american, industrialist şi filantrop. Fiind martor la uciderea părinţilor săi atunci când era copil, el jură că se va răzbuna pe răufăcători, un jurământ solemn care este egalat numai de măreția idealului său de justiție. Wayne se antrenează atât fizic cât şi psihic, realizându-şi un costum care are ca temă liliacul, el dorind să fie considerat drept un simbol al dreptății.

Batman este legiuitorul oraşului american ficțional, Gotham, asistat de variate personaje adjuvante, incluzându-l pe partenerul său în combaterea nedreptății, Robin, majordomul său Alfred Pennyworth, comisarul poliției Jim Gordon, şi ocazional eroina Batgirl. El se luptă cu foarte mulți răufăcători cum ar fi: The Joker, The Penguin, Riddler, Two-Face, Poison Ivy şi Catwoman.

Spre deosebire de alți supereroi, el nu posedă nici o putere fantastică; îşi folosește numai intelectul, abilităţile de detectiv, ştiinţa şi tehnologia, averea, puterea fizică, abilitățile în artele marţiale, voinţa de fier, frica și intimidarea în continua sa luptă cu lumea răului.” DETALII

ARHIVĂ: EROI SUB ACOPERIRE: Batman a parcat la Casa Poporului. OXO JUCĂRII CU VIAŢĂ: Fulger McQueen, pe străzile Capitalei. Toţi rămân blocaţi când o văd la semafor! OXO DEATH RACE: Dacia Apocalipsei gata de start OXO TRABANT FUN CLUB: Bucșă din Cars e originar din Romania, de pe lângă Pitești

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s