PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

DROBETA TURNU SEVERIN: Pe strada Anghel Saligny nimeni nu poate să circule regulamentar. Dacă Poliția aplică legea toți participanții la trafic trebuie amendați sau să li se ridice autoturismul!


INSIDER: „Pe strada Anghel Saligny (cu dublu sens!) din Drobeta Turnu Severin nimeni nu poate circula regulamentar pentru că pe o jumătate din stradă a fost făcută o pistă de biciclete cu 2 sensuri, iar pentru autoturisme a rămas un sens liber, între pistă și trotuar, care este ocupat de mașinile care trebuie să parcheze în fața proprietăților. Astfel încât dacă Poliția Locală aplică legea toți participanții la trafic pot rămâne fără permis pentru că trebuie să circule pe pista de biciclete și toate autoturismele parcate pe unicul sens de mers trebuie să fie ridicate. SURSA

ARHIVĂ: MATRIX ERROR: Repetiția e mama învățăturii OXO ROMÂNIA: Treceri de pietoni pentru Omul Păianjen, practicanți parkour și călugări Shaolin care pot trece prin zid! OXO SUCEAVA: Rezervație de zebre. Fiecare are câte una la poartă!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s