PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ALCOOLTEST: După două pufuri de Tantum Verde sau 6 picături de propolis rămâneți fără permis de conducere, în plus amendă cu sau fără dosar penal!


INSIDER: „Am verificat cu alcooltestul din dotarea Politiei Rutiere cât iese în aerul expirat dacă ai consumat tinctură de propolis sau spray de gat Tantum Verde, iar rezultatele o să vă dea de gândit dacă obisnuiți să le folosiți și apoi să conduceți.

Pentru informații despre alcooltest contactați Safety Camera Sistems la telefon 0745.388.628″

N.R.: Polițistul Tavi Perțea, care are un vlog pe Youtube a realizat un experiment în care a vrut să verifice ce arată alcooltestul după ce folosirea unui spray Tantum Verde sau după consumul a 6-7 picături de tinctură de propolis.

Rezultatul? După două pufuri de Tantum Verde pulverizate în gât, imediat a suflat în alcooltest şi a reieşit o alcoolemie de 0,24 mg/l în aerul expirat. La acest nivel, şoferul poate rămâne fără permisul de conducere 90 de zile şi amendă de 1.305 lei”. A refăcut testul după cinci minute, iar rezultatul a fost 0.

După ce a luat tinctura de propolis, alcooltestul a arătat o alcoolemie de 1,04 mg/l în aerul expirat. La acest nivel este vorba despre o infracțiune şi se întocmeşte dosar penal. După cinci minute a repetat testul şi a ieşit 0,04 mg/l. Alcooltestul a arătat 0 abia după 10 minute. SURSA

ARHIVĂ: POLITAXI: Dacă bei alcool cheamă un „IXAT”, că te prinde „AIŢILOP”. Sau te bazezi pe „DRUMS”?

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s