PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SECTOR 6: Primele patru parcări de biciclete din Bucureşti, abonament 100 lei/ an!


INSIDER: „Primele patru parcări de biciclete din București sunt în Sectorul 6! Au 100 de locuri și se află în zone de blocuri, la circa 1-2 kilometri de stațiile de metrou. Astfel că cine nu are spațiu ca să depoziteze bicla pe balcon poate închiria locul de parcare cu 100 lei/an, cu posibilitatea de prelungire.

Acestea se află pe străzile Vintilă Mihăilescu nr.12, Ghirlandei nr.50,
Aleea Râmnicel nr. 2 și Bd. 1 Mai nr.26. Sunt închise, se intră pe bază de cartelă și sunt supravegheate video.

MODUL DE ÎNCHIRIERE: Cererile se vor depune la Administrația Comercială Sector 6, iar alocarea locurilor se va face în ordine cronologică. Pot fi alocate două locuri de parcare pentru fiecare adresă de reședință.

Solicitările pentru prelungirea contractului se vor face cu 60 de zile înainte de expirarea contractului, cu plata aferentă pe un an întreg.

PRIMARUL CIPRIAN CIUCU: „Dacă există cerere, vom mai face și le vom bugeta și pentru anul viitor. (…) Le-am pus la circa 1-2 km de stațiile de metrou, în sprijinul conceptului „last mile”, în zone cu blocuri, pentru că bicicletele sunt dificil de ținut în apartament. În următoarea ședință de Consiliu Local vom vota regulamentul și vom da drumul la înscrieri. O astfel de parcare are 25 de locuri.” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s