PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TESLA DE CLUJ: Viteza maximă 140 km/ h, autonomie 350 km, baterii ROMBAT. E atât de prototip încât nu are nici nume!


INSIDER: „Tesla de Transilvania. O companie de IT din Cluj a realizat acest prototip și este expusă (până pe 20 mai) la conferința internațională Innowave Summit 2022.” SURSA

N.R.: Premierul Nicolae Ciucă a condus noua mașină ‘Tesla de Cluj’.

„Designul noii maşini este unul extraordinar, realizat de Peter din Târgu Mureş, care a realizat prima maşină de lemn din România (N.R.: Julia, Roadsterul de Lemn) și care a fost expusă în 2015 la Salonul Auto de la Frankfurt. Ne-a venit ideea să facem altceva împreună cu echipa de implementare, cu cei de la zona de electronică, de putere.

Avem un proiect inovativ, avem motoare puse în cele două roți din spate, ceea ce este un experiment. Bateriile sunt produse de un partener al Rombat. Este un concept car, prima maşină electrică made in Cluj, made in România”, a spus Oprean, pentru Cluj24.

Maşina are caroserie din fibră de carbon, și, conform ultimelor teste, o autonomie de 350 de km la o încărcare. De asemenea, poate prinde o viteză de peste 140 de km pe oră.” DETALII

Un răspuns

  1. Boo

    Cu baterii nu ajungeți nicăieri….. Tesla are fi făcut un autoturism electric numit Pierce Arrow alimentat de un dispozitiv de tip FREE ENERGY… există mulți șarlatani frustrați și ratați care pretind că știu și pot să facă ce a făcut Tesla…voi… aveți curaj să încercați…???

    Apreciază

    20 mai 2022 la 13:58

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s