PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

APEL CĂTRE FORD ROMÂNIA: „Am ipotecat apartamentul pentru un Tico, iar acum am nevoie de un fax de la Ford”


INSIDER: „Am cumpărat în 2000 un Tico de la Daewoo din Galaţi pentru care am ipotecat apartamentul. După achitare am plecat într-un voiaj de 6 luni și nu am ştiut că trebuia să retrag ipoteca. Acum am actele casei la notariat pentru succesiunea apartamentului. Notara a oprit întocmirea actelor la apariţia ipotecii. Mașina Tico a fost achitată, radiată şi vândută. (…) De la Ford, care a preluat după faliment arhiva de la Galați, trebuie să obțin o adeverinţă în care să se arate nu datorez nimic fırmei Ford în vederea anulării ipotecii apartamentului.

Acum vreau să fac succesiunea apartamentului şi-mi trebuie la notariat un fax de la firma Ford care să adeverească că eu Tânjală Haralambie din Galaţi cu domiciliul în (….) am achitat maşina Tico. La trei ani după cumpărare am vândut maşina şi am radiat-o.

Am sunat (la numărul de telefon al site-ului firmei Ford) și mi-au spus că rezolvă imediat problema, de atunci au trecut două săptămâni. Notara a sunat și ea de zece zile şi nu a primit nimic. Ajutați-mă, vă rog!”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s