PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

EASYOMM: Huse organice pentru telefoane „aduc natura în mână noastră”. Vine muntele la Mahomed!


INSIDER: „Haida, haida, de trei ori, Mirosi-ți-ar gura a flori/ Și buzele-a micșunele.” Și mobilu’ a lavandă ori cafea ori ficus ori Swarovski… Au apărut pe piața online husele organice pentru telefoanele smart care aduc „cât mai aproape natura de noi” pe principiul „vine muntele la Mahomed”. În perioadele de lockdown ar fi fost mană cerească dacă ar fi existat în fiecare mână… Și dacă tot suntem dependenți de telefoane și ni s-au lipit în palmă măcar „să simțim energia pozitivă și relaxantă a naturii în fiecare minut.” Teoretic aceste carcase organice” aduc natura în mână noastră”, „dacă tot nu avem timp pentru drumeții ori plimbări prin parc”. Preț 130 lei.”

N.R.: „HUSA – ORGANIC LAVENDER – Husele confecționate din lavandă oferă parfumul florilor de lavandă care induc o stare de bine, de relaxare.

HUSA ORGANIC COFFEE – Dacă dorești să simți mirosul proaspăt al cafelei în fiecare minut cea mai bună alternativă este această husă confecționată atent din boabe de cafea.

HUSA – ORGANIC SWAROVSKI CRYSTAL – În general femeile iubesc florile și pietrele prețioase, noi am încercat să îmbinăm aceste două lucruri frumoase într-o husă organică cu flori și cristale Swarovski.

HUSA ORGANIC SKELETON – Lăsați-vă simturile intr-o calatorie cu acesta husa organica Skeleton realizata din materiale naturale din frunze de Ficus.” DETALI

ARHIVĂ: ROCKHA: Hârtia din piatră care salvează pădurile și ne scapă de PET-uri *** 1 MARTIE: Mărțișoare plantabile – cu semințe de Nu mă uita, Lavandă, Garofițe, Gura Leului, Albăstrele și Maci *** JAPONIA: “Mainichi” revista pe care o poți planta după ce o citești! *** AUSTRIA: Universul cristalelor Swarovski. Lumi paralele, Zona crepusculară sau Jocul de smarald?

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s