PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PLOIEȘTI: „Cum se poate ca un individ atât de sadic să fie lăsat să omoare păsări, iar dacă-l atenționezi trece la agresiune fizică?”


INSIDER: „Ploieștiul are nevoie de Protecția animalelor, mai ales că indivizi violenți sugrumă porumbei în spațiul public. Orice sesizare nu a avut efect. Poliția locală cunoaște cazul și nu a luat nicio măsură. Poliția comunitară, plătită din taxele noastre, l-a legitimat degeaba. Asemenea acte de violență se petrec zilnic, oamenii sunt înfricoșați, iar locurile unde acționează sunt: zonă pietonală, în fața ACR, bloc Unirea și Galerii zona dintre Omnia. Cum se poate ca un individ atât de sadic să fie lăsat să omoare păsări, iar dacă-l atenționezi trece la agresiune fizică. Oare Ploieștiul are administrație locală, are instituții care să asigure ordinea publică, siguranța cetățeanului? Presa ar trebui să se implice activ, pot prezenta o mulțime de imagini.” (februarie 2022)

„Două luni de când sesizez drama porumbeilor în zona hotel Prahova. Acum sunt sugrumați si aruncați pe mașini, chiar la trecerea de pietoni, str. C.D.Gherea, la.intratea în parcarea hotelului.” (octombrie 2021) SURSA

ARHIVĂ: TIMIȘOARA: Amendă 200 lei pentru hrănirea porumbeilor. ”Privește, dar nu atinge! Atinge, dar nu gusta! Gustă, dar nu înghiți!”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s