PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MATRIX 4: „Cu cât te tratăm mai rău şi te manipulăm mai rău, cu atât tu produci mai multă energie. Dorință și frică!”


INSIDER: „Matrix 4 și graba de a ne livra un mesaj înainte de a intra în anul 2022.

MARIUS STAN: Acum câteva zile a fost lansat Matrix 4 (simultan în cinematografe şi online). Nu pot să zic că m-a impresionat, deşi adevărul e că oricum cele 3 părţi anterioare (în special prima) ar fi greu de depăşit ca acţiune – deci să vină acum cu ceva inedit care să îţi ia ochii e dificil. Dar au fost câteva idei interesante despre modul în care stăpânii şi supraveghetorii Matrixului ne folosesc ca baterii:

„Te-ai întrebat de ce creierul tău te torturează? Sunem noi, maximizăm producţia. Sentimentele sunt mult mai uşor de controlat decât datele. În Matrix, cu cât te tratăm mai rău şi te manipulăm mai rau, cu atât tu produci mai multă energie. Am stabilit nivele de productivitate anuală. Şi cea mai bună parte, nu există nicio rezistenţă. Oamenii stau la locul lor mai fericiţi ca porcii în rahat. Tânjesc tăcut după ceea ce nu au, sunt îngroziţi să piardă ceea ce au. Pentru 99,9%, aceasta este definiţia realităţii. Dorinţă şi frică. Oile nu pleacă nicăieri. Le place această lume. Nu vor libertate sau putere. Vor sa fie controlaţi, tânjesc dupa confortul certitudinii.”
Excelent spus. Este fix starea actuală a omenirii, accentuată în ultimii aproape 2 ani. Când interpretezi lucrurile dpdv energetic exact asta observi. Dar nu vei observa nimic de acest gen (sau chiar mai profund) dacă te informezi, în ceea ce priveşte viaţa, exclusiv din propaganda oficială. Aceasta e, cum spunea Morpheus „lumea care a fost trasă peste ochi pentru a te orbi de adevăr.” Iat trezirea e dureroasă, pentru că presupune renunţarea la tot ceea ce crezi că ştii deja. Cred că este valabil pentru oricine, întrucât ceea ce nu ştim că nu ştim este infinit . . .

„Suntem aici să schimbam câteva lucruri, să remodelăm lumea, să reamintim oamenilor ce poate să facă o minte liberă” spun Neo şi Trinity la final. Sunt printre noi oameni care ne reamintesc puternic – şi, de fapt, fiecare putem, la un anumit nivel, să reamintim altora, prin ceea ce spunem sau facem că totul este o iluzie). Matrix 4 : îl găsiţi online peste tot la liber. Cronică film şi legătura cu ce spuneau Robert Monroe şi Carlos Castaneda pe temă.” SURSĂ

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s