PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

EGALITATE, RESPECT, TOLERANȚĂ: „And white life matters.” LIFE MATTERS!


INSIDER: „And white life matters…așa să știți. Ambasadorul român în US face apel pentru donații în sprijinul polițistului de origine română, Tayler Moldovan, care a fost împușcat de opt ori în timpul unei misiuni.
Era cât se poate de corect dacă acest ambasador pomenea ceva și despre atacator. Nu doar când un alb atacă un negru contează ci și invers. Atacatorul polițistului Tyler Moldovan, este un cetățean de culoare …individul nu este la prima ispravă, el fiind recunoscut în comunitate ca fiind un tip extrem de violent, cu un trecut infracțional destul de bogat. Acum nu mai protestează nimeni, nu văd marșuri de solidaritate și pe nimeni îngenunchind pentru acest atac violent și criminal. Opt gloanțe au fost trase de atacatorul de culoare în trupul tânărului polițist care avea câteva luni de la absolvirea academiei de poliție, inclusiv în cap, atunci când victima, Tyler Moldovan, era deja căzută la pământ .
Unii, în special acei care se consideră chiar și în 2021 o minoritate discriminată, ar trebui să știe că și viața noastră, a albilor, contează, nu doar a lor…a negrilor.
Putem să ne închipuim dacă situația era invers …polițistul negru și infractorul alb…care era situația comunității și a mass-media față de acest caz?” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s