PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PSIHOLOGIA HOȚULUI: „În cazul în care va fi furată vreodată să știe toată lumea că e furată!”


INSIDER: „Printre marile beneficii după Revoluția din 1989 ale cetățeanul de rând se numără cu siguranță, acum, obișnuitele pubele de plastic pentru gunoi. Dacă la început pe măsură ce apăreau în spațiul public cam și dispăreau, românii inventivi utilizându-le în procesul de murare a verzei, pe măsură ce țara s-a umplut de tomberoane de acest gen numărul disparițiilor a scăzut la puțin spre deloc. Chiar și așa mai bine prevenim decât să se lase cu reclamații de furt pe la poliție, după, ocazie să ne antrenam creativitatea și inventivitatea. Nu numai că scriem pe ele proprietarul (ca la grădi pe hăinuțe să nu le rătăcim!) e necesară adresa, poate un număr de inventar sau de ce nu un cip cu urmărire prin GPS. La niște blocuri în București, pe pubele deja stă scris „FURATE” asta în cazul în care se vor fura vreodată.

Tot în zona, pubelele sunt înțărcuite și dacă vrei să arunci un gunoi trebuie să știi cifrul. Cică să nu mai umble amărâții și să să se înfrupte din ce au aruncat ei…”

ARHIVĂ: DISPERARE: Aduceţi capacele! Maşină urmărită prin satelitul natural al Pământului? *** SUPER-GLUE: Scrumiere cu antifurt la Cotroceni Mall *** ANTIFURT: Cetăţenii şi poliţia, la mila infractorilor! *** OLANDA: Aceasta nu este o pubelă. Este o urnă de votare universală pusă la dispoziție de primării

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s