PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PANDEMIE DE LENE: Agenție imobiliară cu agenți imobili, oferă vizionări după alte vizionări!


INSIDER: „Am intrat astăzi pe net pentru a căuta să închiriez o garsonieră în zona Dristor, București, sector 3. Am găsit câteva oferte în bugetul pe care mi-l permit și am sunat prima dată la o agenție de imobiliare. I-am spus ce mă interesează și că vreau să vizionez garsoniera. Răspunsul lui a fost să mai vad și alte garsoniere și apoi vin la el. Că dacă el are 10 clienți pe zi ce face vine să se plimbe cu toți pe la vizionări??

L-am întrebat dacă garsoniera e foarte murdară și prăpădită încât îi e rușine să mi-o arate, dar el a sărit instant zicând că e ok, dar nu se deplasează el daca nu sunt hotărâtă!!!

Heloooo! Părerea mea că în asta constă job-ul lui… L-am mai întrebat dacă șeful lui sau proprietarul garsonierei știu că flituiește potențialii clienți și el mi-a trântit telefonul în nas.

Agențiile nu fac voluntariat, să ne înțelegem, taxează fiecare participant la tranzacție cu 50% din valoarea chiriei pe o lună!” DETALII

N.R.: „Platforma de Imobiliare – Pagina de internet în forma http://www.storia.ro sau în orice altă formă care va fi decisă de OLX, incluzând orice secțiune sau subpagină a acesteia, al cărei administrator este OLX, dedicată postării anunţurilor de vânzare sau închiriere de bunuri imobile și alte anunțuri legate de piața imobiliară.”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s