PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MIRACOLE ÎN SECTOR 5: Primarul Piedone și-a scos biroul în stradă ca pe sfintele moaște!


PIEDONE: „Mi-am scos biroul la aer! Am speriat puțin birocrația! Îmi place sa fiu lângă oameni. Și cum noiembrie e drăgălaș cu noi și ne răsfață cu soare cald, mi-am zis că-i mai bine să lucrez afară!Și mă bucur c-am făcut-o! Am întâlnit oameni frumosi, oameni calzi! Și-am aflat o sumedenie de vești bune și mai puțin bune din sector.
Vine însă frigul! În comunitate avem frați năpăstuiți, părăsiți de rude, săraci… care locuiesc în case cu sobe! Pe ei ii ajutăm cu lemne de foc! În special pe bunicii singuri care au muncit cândva pentru țara asta!!! Măcar caldură să aibă!
Am cunoscut oameni obosiți și stresați de birocrație! Oameni plimbați de la un ghișeu la altul, de la o instituție la alta… ca să-și poată racorda casele la gaze! Să aibă caldură! E posibil??? Nu! Așa nu! Astăzi li s-au rezolvat problemele! Semn că… ceva e in neregula la noi in Primarie!!! Este inacceptabil să pot rezolva lejer, în curte, probleme cetățenești blocate luni în șir la ghișee!!! Inacceptabil!

Adică… dacă primarul dispune rezolvare urgentă… se rezolvă! Iar dacă primarul nu știe cazul… nu se rezolvă, tărăgănează! Serios?

Stimați funcționari, vă rog să băgați la cap: NU ESTE BINE AȘA!!! VA ROG SA LUCRAȚI ÎN FOLOSUL CETĂȚEANULUI, NICIDECUM ÎN DEFAVOAREA LUI! Altfel… se va întampla așa: Vă scot în curte și vă închid birourile! Lucram laolaltă, în aer liber, și rezolvăm ceea ce este de rezolvat!(…)” SURSA

ARHIVĂ: LA OGLINDĂ: Crucile te feresc de accidente. Piedone te scapă de „hingherii auto” din Sectorul 4? *** NON GRATA: Dacă Piedone avea şi statuie, aceiaşi pupincurişti treceau de la idolatrizare la vandalizare!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s