PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MENS SANA IN CORPORE SANO: „Bă, frica vă paralizează sistemul imunitar! Activitatea energetică a minții se manifestă în corpul fizic!”


INSIDER: „În 2 ani, nu am auzit niciodată, să vorbească vreun ,,oficial medical” pe la TV, ,,ce să facă omul, ca să-și mențină imunitatea în echilibru, să spună ,,bă, frica vă paralizează sistemul imunitar”, să explice și ce se întâmplă la nivelul fiziologic al creierului și hormonal, pe înțelesul omului obișnuit, că, nu e chiar așa de complicat. Doar spun că ,,lucrează la sănătatea omului”, vor binele omului. Și pe net majoritatea vorbesc de pandemie, de ce fac ăștia, parcă nu știu toți. Dar puțini vorbesc în mod constructiv ,,ce e de făcut” să ne păstrăm echilibrul minții, corpului, să nu o ia lumea pe ,,arătura panicii”. Mai vorbim pe aici, cât o să mai putem , cât de cât deschis. Am vorbit pe aici ,special foarte mult de sentimentul ,,frică” și de ,,imunitate”, o fac și alții, dar puțini. Sistemul imunitar al omului este ca un univers și este influențat nu numai de ceea ce el gândește, ci de tot ce-l înconjoară. Sănătatea sistemului imunitar al corpului este influențată în primul rând de energia noastră, de aceea ce avem în minte, iar mintea este și mediul înconjurător. Dacă îți protejezi mintea și nu o alimentezi cu negativism în mod sigur și imunitatea corpului va fi în echilibru.

Din punctul meu de vedere sistemul imunitar este activitatea energetică a minții care se manifestă în corpul fizic.” SURSA

N.R.: „Mens sana in corpore sano” (latină) – Minte sănătoasă în corp sănătos

ARHIVĂ: SUPRAVIEȚUIRE: „Românii sunt proprii călăi și propriile victime într-o societate profund alienată!”

Un răspuns

  1. Pingback: LONDRA: Un exemplu viu că încă mai avem inimă și suflet divin în noi | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s