PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BRĂILA: Dacă mergeți cu copilul la medicul de familie,”Consultațiile în cabinet se fac numai dacă aveți test PCR negativ”


INSIDER: „Am fost la medicul de familie ( dr.Bogdan Veronica) cu fetițele pentru un consult …. medicul nu a vrut să le consulte fără rezultatul testului pcr negativ… Mi-a spus să merg la spitalul județean să le testeze și apoi să mă reîntorc la consult .Testul de la farmacie nu este valabil…precizez că este vorba de o fetiță de 2 ani și 10 luni și o fetiță de 5 ani…este normal ceea ce mi-a cerut să fac? și m-a scos afară atât pe mine cât și pe o altă mămică care era cu un bebeluș tot pentru control… ÎN CE LUME TRĂIM???????? nu mai avem acces la medici nici pentru copiii noștri… cum se poate cere așa ceva unui copil de nici 3 ani????????????? S-A MAI CONFRUNTAT CINEVA CU ASA CEVA????? sau doar în BRĂILA se cere așa ceva chiar și la bebeluși….” SURSA

ARHIVĂ: HIPPOCRATE: “Jur că nu voi da unei femei un remediu abortiv”. Farmacişti: „Nici anti-abortiv!” *** SPITALUL DE URGENȚĂ: Pacienții români între miracole și lagăre de concentrare!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s